کباب ترخون
شنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۳ ب.ظ
کباب ترخون
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
ترخون | چند شاخه |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
اول پیاز ، سیر و ترخون را با هم در آسیاب ریخته و کامل خرد می کنیم. بعد با گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشت جدا کرده و سر سیخ های چوبی می زنیم و می خوابانیم کف ماهیتابه های تفلون یا چدنی . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید.
نظر بدهید
۹۴/۰۷/۱۸