جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه
 

 نظام تربیتی اسلام، برنامه های دقیقی برای مهار میل جنسی دارد. از آنجا که این میل فطری در شخصیت عبادی انسان اثر به سزایی دارد، اسلام بر مهار آن پافشاری می کند و موجبات پاکدامنی و عفت آدمی را فراهم می آورد.

On papa's shoulder

نظام تربیتی اسلام، برنامه های دقیقی برای مهار میل جنسی دارد. از آنجا که این میل فطری در شخصیت عبادی انسان اثر به سزایی دارد؛ اسلام بر مهار آن پافشاری می کند و موجبات پاکدامنی و عفت آدمی را فراهم می آورد.

البته اسلام اصلاح رفتار جنسی برای افراد بالغ را مهم تر می داند چرا که افراد بالغ در خانواده، سرمشق رفتار جنسی کودکانند و بر رفتار و شخصیت جنسی فرزندان تأثیر می گذارند.

اصلاح رفتار جنسی، مجموعه ایی از برنامه ها و تدابیر و قواعد پیش گیرنده و یا درمان کننده در زمینه مسایل جنسی است که برای اصلاح و تغییر رفتار جنسی به کار می رود.

 

اصلاح رفتار جنسی به منزله عمل عبادی

 

مربیان با فعالیت های مربوط به تربیت جنسی، شخصیت مسلمان را پاس می دارند و او را به تعادل روانی-رفتاری می رسانند و با حلال و حرام امور جنسی آشنا می کنند. پس این کار، عملی عبادی به شمار می آید و اگر مربیان مسلمان به این امر نپردازند، گناهکارند و باید در برابر خداوند بزرگ پاسخگو باشند و در صورت اهتمام به آن پاداش می گیرند. اصلاح رفتار جنسی به وسیله مربیان به  دلایل زیر ضروری است:

الف)عدم آگاهی پدران، مادران و مربیان مسلمان از قواعد اسلامی تربیت جنسی

ب)کج رفتاری های جنسی در کودکان و نوجوانان که پدران و مادران فردا هستند و ممکن است به دلیل ناهنجاری های رفتارجنسی آنان نسل آینده نیز تباه شود

ج) رشد و پرورش پاکدامنی و ایجاد ملکات اخلاقی

 

اسلام برای تحقق تربیت درست جنسی در کودکان و نوجوانان، به دو طریق به والدین کمک می کند:

 

۱- بهبود نگرش بزرگسالان به رفتار جنسی

۲- رنگ معنوی و عبادی بخشین به رفتار جنسی در نگاه بزرگسالان

 

برنامه های اصلاح رفتار جنسی

 

برای اصلاح رفتار جنسی  افراد، می توان از دو روش زیر استفاده کرد:

۱- اصلاح وراثتی

۲- اصلاح محیطی

 

روش نخست

اصلاح وراثتی به طرق زیر قابل اجراست:

۱- گزینش همسر خوب: فراخوانی اسلام به این کار، از آن روست که ازدواج در تشکیل خانواده و تعیین ویژگی های شخصیتی افراد بسیار دخیل است، چرا که حالت مزاجی، عقلی و جسمی پدر و مادر در فرزندشان موثر می افتد. بنابراین اسلام از ازدواج های بدون تأمل و شتاب زده بر حذر می دارد و از دختر و پسر می خواهد پیش از گزینش کسی برای ازدواج، درباره او خوب تحقیق کند تا بعد پشیمان نشود.

۲- شروط و آداب همبستری: اسلام برای پاکی روحی، عقلی و جسمی پدر و مادر در موقع انعقاد نطفه، دستورها و هنجارهایی دارد که رعایت آن ها سلامت فرزندان را تأمین می کند.

۳- شیر دادن: شیر نقش برجسته ای در رشد شیرخوار دارد و این تأثیر گذاری از دو طریق است ویژگی های شخصیتی و خوراک شیر دهنده

 

روش دوم

روش دوم معطوف به اصلاح محیط است که پیش از اشاره به آن، پاره ایی از ملاحظات درخور توجه است:

 الف) این قواعد برای دوره کودکی دوم، بلوغ و نوجوانی است و مبین اهمیت تربیت جنسی در اسلام است.

ب) این قواعد هم جنبه پیشگیرانه دارد و هم جنبه درمانی؛ بنابراین مربی مسلمان می تواند از این قواعد برای تربیت در کودکی دوم بهره گیرد و مانع گرفتاری کودک به نابهنجاری جنسی شود و نیز می تواند پس از بلوغ و نوجوانی برای درمان نابهنجاری رفتار جنسی نوجوان از آن ها سود ببرد.

ج)این قواعد تنها، در صورتی برای خانواده و جامعه دارای اثر مثبت است که همگی برای اجرای آن ها در زندگی بکوشند. اما اگر پاره ایی از نهادهای اجتماعی از این کار سرباز زنند، رسیدن به هدف دشوار می شود. با این حال اهمیت ندادن برخی نهادها به این مهم عذری برای سرباز زدن دیگران از انجام دادن آن ها می شود.

د)لازمه اجرای این قواعد، رعایت اصل تفاوت های فردی در فرآیند تربیت است، به ویژه تفاوت های میان دختران و پسران.

 

قواعد عملی که برای اصلاح رفتار جنسی از راه محیط باید اعمال شود بیشتر پیشگیرانه است. این قواعد عبارتند از:

 

۱- آموزش هنجارهای شرعی به کودک ممیز

۲- اجازه گرفتن برای وارد شدن به محل استراحت پدر و مادر

۳- رعایت اصول پوشش از سوی پدر، مادر و فرزند

۴- پوشیده داشتن رفتار جنسی، به ویژه عمل زناشویی از کودک

۵- جدا کردن بستر و اتاق خواب فرزندان

۶- تأمین خانه مناسب برای زندگی

۷- دور نگه داشتن کودک از هر گونه عامل برانگیزنده جنسی، مثل نشاندن دختر بچه روی زانوی فرد بیگانه، خودداری پدر و مادر از معاشقه در حضور کودک، پرهیز افراد بالغ از بوسیدن کودکان جنس مخالف و ممیز، نخوابیدن کودکان در زیر رو انداز واحد، پرهیز از آراستن پسر به لباس زنان

۸- توجه کافی به پدیده بلوغ زودرس

۹- راهنمایی کودک ممیز برای بهره وری درست از وقت خود و دور داشتن کودک از پرداختن به اموری که برانگیزنده میل جنسی است.

۱۰- آشنا کردن کودک با امور حرام و حلال در زمینه مسائل جنسی

۱۱- ازدواج در اولین فرصت ممکن

به طور حتم با مدنظر قرار دادن موارد بالا و انجام آن ها خواهیم توانست رفتاری مطلوب و معقول را به فرزندانمان آموزش داده و آن ها را در مسیر رشد و کمال یاری دهیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی