جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه



داعش نیز هم چون رژیم پیشین بعثی عراق تلاش دارد با ایجاد تفرقه های قومیتی و فرقه ای در ایران دست به عملیات تروریستی بزند اما تاریخ نشان داده که ایرانیان متحد هستند.

 اخبار,اخبارسیاست  خارجی,گروه تروریستی داعش

 سایت کردی "روداو" وابسته به "نیچروان بارزانی" نخست دولت اقلیم کردستان عراق با انتشار گزارش تازه ای نسبت به اهداف پلید گروه تروریستی داعش برای ایجاد تفرقه های قومیتی و فرقه ای در ایران به خصوص در استان هایی که از تنوع قومی بالایی برخوردارند هشدار داده است.

 سایت "روداو" با اشاره به موفقیت اخیر نیروهای اطلاعاتی و نظامی ایران در شناسایی و خنثی کردن مقاصد شوم هسته ای تروریستی مرتبط با گروه داعش می نویسد:"ایران به تازگی هسته هایی از این شبکه تروریستی را در هم شکست. جای تعجبی ندارد که داعش درصدد به دست آوردن جاپایی در ایران است و بدون شک می خواهد علاوه بر اروپا در آنن کشور نیز دست به عملیات تروریستی بزند. ایران کشوری دارای اکثریت شیعه است. داعش به طور مداوم تلاش کرده تا از طریق نفوذ در میان اهل سنت ایران عقاید خود را ترویج کند".

روداو در ادامه با اشاره به "شیعه ستیزی" گروه تروریستی داعش می نویسد:"این گروه نفرت بیمارگونه از شیعیان دارد. نمونه آن را می شد در کشتار دسته حمعی حدود 1.700 تن از دانشجویان دانشکده افسری عراق که شیعه بودند در تکریت در تابستان سال 2014 میلادی دید".

 این سایت در ادامه اشاره می کند که داعش یکی از مراکزی را که در ایران هدف قرار داده استان خوزستان و مناطقی است که عرب زبانان ایران در آنجا زندگی می کنند. این سایت می نویسد:"داعش بر روی نفوذ در میان اقلیت های قومیتی ایران سرمایه گذاری کرده است. آنان عموما می خواهند در میان کردها، آذری ها و عرب ها به خصوص آن هایی که سنی هستند نفوذ کنند. آنان هم چنین قصد نفوذ در میان بلوچ های ایران را نیز دارند".

این سایت در ادامه از محاسبات و مقاصد داعش در این باره به عنوان رویکردی "ماکیاولیستی" و جنون امیز یاد کرده و می نویسد:"آنان در عراق نیز به شکلی موذیانه از جنجال و هیاهوی سیاسی ایجد شده و تحولات ایجاد شده در آن کشور به خصوص از نارضایتی نسبی سنی ها از نخست وزیری مالکی استفاده کرده اند. آن شکاف در عراق این فرصت را برای داعش فراهم کرد تا کنترل خود را تثبیت کند".

این سایت در ادامه اشاره می کند که ارتش دوران صدام نیز در دوران جنگ هشت ساله تحمیلی قصدش مشابه داعش بود و در این باره می نویسد:"او در آن دوران با تلاش در دامن زدن به تنش های قومی و فرقه ای قصد داشت تا حکومت نوپای انقلابی ایران را تضعیف کند. او این ادعا را مطرح می کرد که ناجی اعراب ایران است. با این حال، پس از مدت کوتاهی اعراب سنی محلی در ایران به مقاومت در برابر نیروهای بعثی روی اوردند".

روداو در پایان ضمن تحسین شجاعت اعراب ایران می نویسد:"واقعیت آن است که عرب های خوزستان شجاعانه در دفاع از ایران در برابر دشمن بعثی و مهاجم جنگیدند"

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۰۲
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی