جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

پیش از آن هم شایعات تایید نشده ای مبنی بر تلاش برای ترور ملک سلمان بن عبدالعزیز از سوی برخی رسانه های غیر رسمی سعودی منتشر و بلافاصله مقرن بن عبدالعزیز به این اقدام متهم شد. منابع غیر رسمی اعلام کردند که سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی بلافاصله دستور اعدام رئیس تشریفات دربار کاخ خود و معاونان وی را صادر کرد. وی حتی دستور اعدام مقرن بن عبدالعزیز را نیز صادر کرده بود اما بنا بر دلایلی تنها به بازداشت خانگی او بسنده کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، " مجتعهد" افشاگر معروف فعالیت های خاندان آل سعود در شبکه های اجتماعی، روزشنبه در توییتر نوشت : مقرن بن عبدالعزیز وقتی یکی از فرزندانش درباره برکناری اش از ولیعهدی پرسید که آیا استعفا داده یا مجبور به آن شده است، بسیار گریست و اعتراف کرد که مجبور شده است.
 

مقرن شاهزاده 70 ساله سعودی، ولیعهد سابق این کشور و سی‌وپنجمین و کوچک‌ترین فرزند عبدالعزیز آل سعود است. وی پیش از بندر بن سلطان، رئیس سرویس اطلاعاتی خارجیِ عربستان سعودی بود.

 

مقرن پس از درگذشت ملک عبدالله، بهمن ماه سال گذشته از سوی سلمان بن عبدالعزیز ولیعهد ملک عبدالله و پادشاه فعلی عربستان سعودی به ولایتعهدی منصوب شد؛ اما چند ماه بعد نهم اردیبهشت ماه امسال طی فرمانی توسط ملک سلمان از این سمت برکنار شده و جای خود را به برادر زاده خود محمد بن نایف آل سعود داد.

 

در حکم ملک سلمان اشاره شده که این بر کناری به درخواست خود شاهزاده مقرن بوده . محمد بن نایف آل سعود پیش از آن جانشین ولیعهد بود.

 

منابع خبری درآن زمان ضمن انتشار گزارش هایی در باره تشدید تنش در خاندان سعودی از حصر مقرن بن عبدالعزیز ولیعهد پیشین عربستان سعودی خبر دادند.

 

رسانه های سعودی در زمان اعلام برکناری مقرن از قول ملک سلمان آوردند: «... پس از اطلاع از نامه ولاحضرت شاهزاده مقرن بن عبدالعزیز آل سعود، مورخ 10/7/1436هـجری، مبنی بر تمایل ایشان به کناره گیری از ولایتعهدی، در عمل به آنچه که فرزندان پادشاه بنیانگذار ملک عبدالعزیز بن عبدالرحمن - رحمه الله – با آن  نشأت گرفته اند، ضمن اظهار اینکه به اذن الله تا زمانی که زنده هستیم والاحضرت از جایگاه والایی نزد ما برخوردار بوده و برخوردار خواهد بود، تصمیم گرفتیم با تمایل والاحضرت برای کناره گیری از ولایتعهدی موافقت کرده و در اجرای شریعت اسلامی که اعتصموا بحبل الله و تعاونوا در راه هدایت را واجب بر می شمرد و در پایبندی به اسباب شریعت و نظام در راه تحقق وحدت و همبستگی ملی و همدستی در راه خبر و بر اساس اصول شریعت که نظام پادشاهی عربی سعودی بر پایه آن بنا شده ..... والاحضرت شاهزاده محمد بن نایف بن عبدالعزیز آل سعود برای مقام ولایتعهدی و جانشینی شورای وزرا و وزارت کشور و ریاست شورای امور سیاسی و امنیتی برگزیده می شود.»

 

با این حال شماری از رسانه ها بر خلاف موضع رسمی اعلام شده از سوی عربستان سعودی از مخالفت مقرن عبدالعزیز با این تغییرات سخن گفته و اظهار داشتند که ولیعهد پیشین در یکی از کاخ ها محصور بوده و از دسترسی به اینترنت، تلفن و ارتباط گیری با بیرون یا برگزاری جلسات در کاخش محروم شده است.

 

پیش از آن هم شایعات تایید نشده ای مبنی بر تلاش برای ترور ملک سلمان بن عبدالعزیز از سوی برخی رسانه های غیر رسمی سعودی منتشر و بلافاصله مقرن بن عبدالعزیز به این اقدام متهم شد. منابع غیر رسمی اعلام کردند که سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی بلافاصله دستور اعدام رئیس تشریفات دربار کاخ خود و معاونان وی را صادر کرد. وی حتی دستور اعدام مقرن بن عبدالعزیز را نیز صادر کرده بود اما بنا بر دلایلی تنها به بازداشت خانگی او بسنده کرد.
 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۱۹
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی