جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

(بسم الله الرحمن الرحیم)

هاآرتص می‌نویسد، لغو تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران باعث نگرانی مجدد رژیم صهیونیستی از فروش سلاح‌های آمریکایی به کشورهای حاشیه خلیج فارس شده است.

روزنامه «هاآرتص» در مطلبی با اشاره به لغو تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران مدعی شد، این اقدام، خاورمیانه را وارد رقابت تسلیحاتی دیوانه‌واری می‌کند که نگرانی‌های اسرائیل درباره برتری نظامی خود بر کشورهای عربی را تشدید کرده است.

در این گزارش آمده، رویارویی میان دولت نتانیاهو و دولت اوباما بر سر توافق هسته‌ای مناقشه‌ای را به ذهن می‌آورد که 34 سال پیش روی داد؛ درگیری میان کابینه «منخایم بگین» (رئیس اسبق رژیم صهیونیستی) در دولت دونالد ریگان رئیس‌جمهور اسبق آمریکا، بر سر فروش «سیستم‌های کنترل و هشدار هوابرد» به عربستان سعودی. در سال 1981، دولت ریگان تصمیم گرفت سیستم‌های کنترل و هشدار هوابرد را به عربستان سعودی بفروشد؛ اقدامی که باعث ناراحتی در اسرائیل شد. در حالی که واشنگتن این اقدام را فرصتی برای ارتقاء گفت‌وگوی استراتژیک با کشورهای عرب میانه‌رو قلمداد می‌کرد، کابینه اسرائیل به شدت مخالف افزایش ظرفیت تهاجمی هر یک از کشورهای عربی بود.

به نوشته هاآرتص، «منخایم بگین‌»  در سفر خود به واشنگتن در سپتامبر 1981، فروش این سیستم‌ها را تهدیدی بزرگ برای امنیت اسرائیل عنوان کرد. آیپک و سایر سازمان‌های حامی اسرائیل نیز به شدت علیه این موضوع لابی کردند؛ همان کاری که اکنون علیه توافق هسته‌ای ایران انجام می‌دهند. اما دولت ریگان کار خود را انجام داد.

در ادامه این گزارش آمده، اما ظاهرا اسرائیل در سال‌های اخیر دیگر نگران ورود سلاح به عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیست. علت این موضوع روشن است؛ تهدید هسته‌ای ایران به اولین نگرانی اسرائیل تبدیل شده و بر سایر نگرانی‌ها درباره فرسایش کیفی برتری نظامی اسرائیل بر کشورهای عربی سایه افکنده است.

طبق این گزارش، در سال‌های اخیر، اسرائیل انعطاف بسیاری درباره فروش سیستم‌های تسلیحات پیچیده آمریکایی به کشورهای عربی نشان داده است زیرا آن را تقویت ائتلاف منطقه‌ای علیه ایران قلمداد می‌کند.

این روزنامه اسرائیلی در بخش دیگری از گزارش خود آورده است، اما احتمالا همه اینها تغییر کند. خاورمیانه اکنون خود را در رقابت تسلیحاتی دیوانه‌واری یافته است. کشورهایی که در طول سال‌ها سیستم‌های تسلیحاتی پیچیده‌ای جمع‌آوری کرده بودند، اکنون از آنها در عملیات نظامی خارج از مرزهای خود استفاده می‌کنند. جنگ عربستان علیه حوثی‌ها در یمن به وضوح این موضوع را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رقابت تسلیحات منطقه‌ای احتمالا افزایش می‌یابد که این امر پیامدهای جدی برای امنیت اسرائیل خواهد داشت. به دنبال توافق هسته‌ای با ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به دنبال دریافت غرامت از آمریکا در قالب سیستم‌های تسلیحاتی پیچیده نظیر جت‌های جنگی پیشرفته F-35 هستند. اما آمریکا مایل به دادن چنین سلاح‌هایی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیست زیرا نگران است این اقدام به پیشرفت نظامی اسرائیل لطمه وارد کند. هر چند ممکن است آمریکا مجبور به انجام این کار شود تا متحدان عرب خود را با خود همراه نگه دارد.

هاآرتص نوشت: در سال‌های آینده، با لغو تحریم تسلیحاتی علیه ایران، تهران نیز به رقابت تسلیحاتی منطقه‌ای خواهد پیوست. حتی اگر کشورهای عربی درباره فروش سلاح به ایران تردید داشته باشند، روسیه و چین قطعا در این مسیر قدم بر می‌دارند. عربستان سعودی نیز به دلیل نگرانی درباره نفوذ و جایگاه خود لازم است راه‌حلی فوری برای قدرت فزاینده ایران بیابد که برای این کار ابزارهای اقتصادی در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش، نگرانی‌ای که در سال 1981 از سوی کابینه بگین مطرح شد، احتمالا بار دیگر مطرح می‌شود زیرا اسرائیل به شدت نگران کیفیت و کمیت تسلیحاتی است که به کشورهای حاشیه خلیج فارس ارسال می‌شود. این مسئله‌ای است که باید در گفت‌وگویی آرام با دولت آمریکا حل شود. اسرائیل نباید اجازه دهد نگرانی‌های قابل فهم آن درباره توافق هسته‌ای با ایران به دخالت‌های شوم آن در سیاست‌های آمریکا منجر شود؛ اقدامی که می‌تواند به منافع استراتژیک بلندمدت اسرائیل آسیب وارد کند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۹
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی