جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه
گزارش ویژه اندیشکده مرکز راهبردی و مطالعات بین‌الملل

موشک‌های ایران رعب آور و بازدارنده‌اند/ توان موشکی ایران نابود شدنی نیست

یک اندیشکده معتبر آمریکایی نوشت: ایران حتی بعد از توافق هسته‌ای احتمالی نیز می‌تواند با توسعه همیشگی زرادخانه موشکی بالستیکی خود تهدیدی بالقوه باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس،اندیشکده آمریکایی «مرکز راهبردی و مطالعات بین‌الملل» اخیرا در گزارشی پیرامون «توان موشکی ایران» خاطر نشان ساخت حتی با توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی، توان موشکی بالستیکی ایران از بین نخواهد رفت.

بر اساس این گزارش، ایران حتی بعد از توافق هسته‌ای نیز می‌تواند با توسعه همیشگی زرادخانه موشکی بالستیکی هوشمند خود تهدیدی بالقوه باشد.

در گزارش کمیته فرعی امور خاورمیانه و شمال آفریقای این اندیشکده, ایران به عنوان «کشوری با تهدید موشکی دائمی» معرفی شده است.

در این گزارش آمده است: موشک‌های برد کوتاه ایران قادرند اهداف تاکتیکی نزدیک خود  را به طور گسترده نابود کنند. همچنین موشک‌های برد بلند ایران به آسانی قادرند کشورهای عرب آنسوی حاشیه خلیج فارس را  هدف قرار دهند که در بین آن‌ها برخی رقبای اصلی ایران (عربستان سعودی)  نیز وجود دارند.

در این گزارش همچنین عنوان شده که توانایی‌های آینده موشکی ایران تهدیدی واقعی است و ایران به زودی نواقص موجود درباره سامانه‌های هدایت کننده تعیین مسیر دقیق اصابت موشک را رفع خواهد کرد.

از دیدگاه این مرکز مطالعاتی, ایران همچنین دارای موشک‌هایی است که قادر به ضربه زدن به اسرائیل،شرق مدیترانه،شبه جزیره عربستان، ترکیه،پاکستان و بخش‌هایی از آسیای مرکزی و همچنین جنوب روسیه و اروپا می باشد.

در این گزارش یکی از مشکلات موجود بر مسیر دستگاه های اطلاعاتی خارجی «نحوه تشخیص وضعیت راهبردی موشک‌های بالستیک ایران و نیز دکترین نحوه بکارگیری این جنگ افزارها» عنوان شده است.

در بخشی دیگر از این گزارش به صراحت آمده است: ناتوانی در پیش گویی از چگونگی و زمان استفاده ایران از موشک‌های برد بلند و نیز این‌که چگونه آن‌ها به سرعت سامانه‌های دقیق‌تر و کشنده‌تر را در موشک‌هایشان بکار می‌برند و نیز توانایی عملیاتی آن‌ها  حالت بازدارندگی و رعب آوری را به این جنگ افزارهای ایران بخشیده است .

در بخش پایانی این گزارش به تنوع موشکی فعلی ایران منجمله شهاب _۱ با برد ۳۰۰ تا ۳۱۵ کیلومتر با سوخت جامد،شهاب _۲ با برد ۳۷۰ تا ۷۰۰ کیلومتر با سوخت مایع، شهاب _۳ با برد ۳۰۰ تا ۱۳۰۰ کیلومتر با سوخت مایع، قدر با برد ۱۱۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلومتر با سوخت جامد و نیز موشک سجیل _ ۲ با برد ۳۰۰۰ کیلومتر با سوخت جامد ، موشک فاتح _۱۱۰ با برد ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر با سوخت جامد و نیز موشک‌های زلزال ۱،۲،۳ با بردهای ۱۲۵، ۲۰۰ و نیز ۱۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر با سوخت جامد اشاره شده است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۳۰
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی