جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

مسلمانان! جلوی پخش فیلم محمد رسول الله را بگیرید

يكشنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۱۴ ب.ظ

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)
هیئت علمای ارشد سعودی فیلم "محمد رسول الله"(ص) به کارگردانی مجید مجیدی را اهانت به جایگاه نبوت دانست و از مسلمانان خواست تا آن را تقبیح و از آن تبری جویند.

مسلمانان! جلوی پخش فیلم محمد رسول الله را بگیرید

 

روزنامه سعودی "الریاض" در آخرین شماره خود نوشت، هیئت علمای ارشد سعودی فیلم "محمد رسول الله"(ص) به کارگردانی «مجید مجیدی» را اهانت به جایگاه نبوت دانست و از مسلمانان خواست تا آن را تقبیح و از آن تبری جویند و در این زمینه بیانه‌ای صادر کردند.

این روزنامه می‌نویسد، دبیرخانه هیئت علمای ارشد سعودی در بیانیه خود آورده است: "همه هیئت‌ها و جمعیت‌های اسلامی درخصوص حرام بودن نشان دادن شخص پیامبر (ص) و به تصویر کشیدن ایشان در آثار هنری اتفاق نظر دارند".

این هیئت به مصوبه شماره ۱۰۷ هیئت علمای ارشد سعودی صادره در تاریخ ۲/۱۱/۱۴۰۳ هجری قمری درخصوص تایید مصوبه کنفرانس سازمان‌های اسلامی درخصوص حرام بودن نشان دادن فیلم محمد رسول الله و کارگردانی و پخش آن خواه در ارتباط با رسول اکرم یا در ارتباط صحابه ایشان اشاره و تأکید کرد: این اقدام، تحقیر و بی اعتنایی و تمسخر ساحت و جایگاه نبوت و رسالت و حرمت اسلام و صحابه رسول (ص) به شمار می‌رود.

هیئت علمای ارشد سعودی در بیانیه خود تاکید کردند: همه مسلمانان باید از این اقدام تبری جسته و آن را محکوم کنند و با اجرای سنت پیامبر اکرم و گسترش و دعوت به آن، در راستای پیروی درست از ایشان حرکت کنند.

این درحالیست که، «خالد محمود» روزنامه نگار مصری پیش از این در مطلبی درباره واکنش مشابه الازهر به فیلم محمد رسول الله(ص) در روزنامه "الشروق" نوشته بود: ای کاش پیش از این که این جنجال به پا شود، حداقل علمای الازهر در نشستی خصوصی فیلم را می‌دیدند، آنگاه موضع ثابت خود را در قبال آن اعلام می‌کردند.

وی افزود: مجید مجیدی، کارگردان این فیلم تاکید کرده است که هدفِ این فیلم، زدودن این باور غلط درباره دین اسلام است که این دین، دین خشونت و خونریزی است و اجازه نشان دادن چهره بازیگران را نمی‌دهد. مجیدی همچنین خاطر نشان کرده است که به باور برخی علما درباره حرمت نشان دادن چهره پیامبر احترام می‌گذارد.

نویسنده این مقاله در ادامه خاطر نشان کرد: کاش علمای الازهر، نه به خاطر رعایت این موضوع، بلکه فقط به خاطر این که مخالفتشان مستند به برهانی آشکار باشد، این فیلم را می‌دیدند.

خالد محمود تاکید کرد: جهان، این فیلم را خواهد دید و حرف و حدیث درباره آن ادامه خواهد یافت و در این میان، نکته مثبتِ این فیلم آن است که باعث شد برخی از علمای الازهر، درباره موضوع به تصویر کشیدن چهره خلفا و صحابه (صرف نظر از پیامبران) تجدید نظر کنند، زیرا نشان دادن تصویر آن‌ها می‌تواند پیام‌هایی مثبت و تاثیرگذار برای بینندگان عرب و خارجی داشته باشد.

لازم به یادآوری است، ماه‌ها قبل از اکران فیلم "محمد رسول الله"(ص) جریانی سیاسی از سوی برخی اعراب ضد این فیلم به راه افتاد و بسیاری از رسانه‌های عربی نیز چشم بسته با این جریان همسو شدند. این جریان از سوی سلفی‌های و وهابی‌ها هدایت شده است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۵
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی