جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی

چهارشنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۴۳ ب.ظ

مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی

مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی , طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرغ با پرتقال و ادویه‎های پر خاصیت، غذایی خوشمزه، دل‎چسب و سالم است که خانواده شما را شاداب نگه می‌دارد.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این غذای فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد می‎شود این غذا با برنج قهوه‎ای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوق‎العاده سالم و لذیذ خواهد بود.
هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح می‎شود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنیم. ممکن است آن را تا به‎حال تست نکرده باشیم. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقه‎مان شود.
در زمان 1 ساعته می‎توانید مرغ پرتقالی باادویه فرانسوی و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید.

مواد لازم: 

 سینه مرغ  600 گرم
 قارچ  230 گرم
 ژامبون  110 گرم
 پرتقال  4 عدد
 پیاز  1 عدد
رازیانه 1 عدد
کره 2 قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی 2 قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود 15 دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.
در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.
مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا 1 دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا 15 دقیقه سرخ می‎کنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.
آب 4 عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۲۲
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی