جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

130327172821-exp-lead-bash-argo-00005629-horizontal-gallery
سفیر سابق آمریکا در ایران

آمریکا باید بداند که بدگمانی بسرعت عوض نمی‌شود و نیاز است که گام‌های اصولی برداشته شده و رییس جمهور این کشور نیز بهتر است مراقب الفاظ خود خطاب به مقام‌های ایران و ملت این کشور باشد.

به گزارش فتن، «جان لیمبرت» سفیر سابق ‌آمریکا در ایران، در ماجرای گروگانگیری نیز از جمله آمریکایی‌های حاضر بود. وی بعد از آن نیز در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ سفیر وقت آمریکا در موریتانی بود و دارای همسری ایرانی است.

جان لیمبرت در مقاله‌ای که در وبگاه «دانشگاه بین‌المللی قاهره» منتشر شده است، نوشت: دولت آمریکا باید به صراحت برائت خود را از همکاری با مخالفان نظام ایران اعلام و آشکارا بگوید که در فکر تغییر نظام ایران نیست. آمریکا باید بداند که بدگمانی بسرعت عوض نمی‌شوند و نیاز است که گام‌های اصولی برداشته شوند.

لیمبرت در ادامه نوشت: آمریکا باید فعالیت گروه‌های مخالف با نظام ایران را در کشور خود (منجمله گروهک منافقین)محدود کرده و هزینه کردن و پرداخت‌های مالی به مقام‌های خود را برای سخنرانی و حمایت از گروهک منافقین متوقف کند.

سفیر سابق آمریکا در ادامه مقاله خود به عنوان گام‌های سازنده آمریکا در قبال ایران متذکر شد که واشنگتن باید هرگونه حمایت از تلاش برای درگیری‌های فرقه‌ای و یا حمایت از فرقه‌های مختلف در ایران را متوقف سازد.

لیمبرت خاطر نشان ساخت: واشنگتن باید اقدام‌های خرابکارانه علیه ایران را محکوم ساخته و انزجار خود را از چنین مواردی اعلام کند.

همچنین از دیدگاه نویسنده، اشخاصی چون رییس جمهور آمریکا باید کنترل زبان خود را نیز در سخنرانی‌ها خطاب به مقام‌های ایرانی و ملت این کشور رعایت کنند.این امر می‌تواند نقش موثری را ایفا کند.

سفیر سابق آمریکا در ادامه به دولت آمریکا متذکر شد که باید نسبت به اقدام‌های ناپسند گذشته در ایران چون کودتای سال ۵۳ میلادی،سرنگونی هواپیمای مسافربری ۶۵۵ ،حمایت‌های پنهان و نهان از دولت وقت عراق در دهه ۸۰ میلادی آگاه باشد. چه بهتر است که آمریکا به آرامی و بی سر و صدا نشان‌های افتخار داده شده به ناخدای ناو وینسنس را برای دلجویی از ایران به نوعی رفع و رجوع کند.

این دیپلمات کارکشته آمریکایی در خاتمه مقاله خود با اشاره به برخی اقدام‌های متقابل ایران و آمریکا در قبال هم منجمله تماس‌های دیپلماتیک، امکان نوین سازی صنعت هوایی کشوری ایران از سوی آمریکا، همکاری‌های ۲ کشور در امور انرژی و احیا پروژه گازی «سیری _ دبی» که در سال ۱۹۹۴ میلادی از سوی آمریکا متوقف شد و…. نوشت: بی اعتمادی و عدم علاقه به همدیگر تنها از طریق صبر و بردباری از بین می‌روند. متاسفانه تاریخچه ۳۵ سال گذشته بین طرفین قابل بازگشت نیست اما می‌توان آن‌را مطابق منافع فعلی و به دور از تکرار شعارهای بی وقفه توخالی و خیالی متعادل ساخت.

فارس

tasjih

.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۲۶
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی