لقمه اسفناج
دوشنبه, ۲۰ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲ ب.ظ
ماست و روغن مایع و آرد ذرت | از هر کدام یک پیمانه |
سرکه | یک قاشق غذاخوری |
تخممرغ | یک عدد |
بیکینگ پودر | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و آرد سفید | به میزان لازم |
مواد لازم میانی :
اسفناج | 500 گرم |
پیاز | یک عدد |
پنیر سفید | 50 گرم |
کره | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
نظر بدهید
۹۴/۰۷/۲۰