جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

عکس کمتر دیده‌شده از «آقا» و شرحی بر آن

جمعه, ۱۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۵۹ ب.ظ


 عکس کمتر دیده‌شده از «آقا» و شرحی بر آن

در این نما که به سال ۱۳۵۹ شمسی در «جبهه غرب میانی» به ثبت رسیده است، علاوه بر «حضرت آقا» سه شخصیت دیگر نیز حضور دارند که نام هرکدام به‌دلیلی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» تصویری که پیش رو دارید به سال 1359 شمسی در «جبهه غرب میانی» به ثبت رسیده است. حضرت آیت الله خامنه‌ای، آن روزها علاوه بر «امامت جمعه تهران» و «نمایندگی مجلس شورای اسلامی»، نماینده روحانی امام خمینی(ره) در «شورای عالی دفاع» نیز بودند.

در این نما، علاوه بر «حضرت آقا»، سه شخصیت دیگر نیز حضور دارند که نام هرکدام به‌دلیلی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده است:



*آیت‌الله «عبدالرحمن حیدری ایلامی» به‌سال 1304 شمسی در شهر ایلام متولد شد. وی در سال 1358 شمسی با رأی مردم ایلام به مجلس خبرگان رهبری راه یافت و تا پایان حیاتش دو دوره نمایندگی در این مجلس را به‌عهده داشت. «آیت الله حیدری» نخستین مجتهدی بود که در ساعات آغازین جنگ با حضور در منطقه مرزی مهران، فرمان تشکیل خط پدافند را صادر و با فراخوانی مردم، بسیج مردمی را پایه‌گذاری کرد. ایشان همواره به‌همراه مردم به جبهه‌ها می‌رفت و در عملیات «ضربت ذوالفقار» (آزادسازی میمک») که با هماهنگی ارتش و نیروهای عشایر ایلام (ایل «خزل») صورت گرفت، فرماندهی عملیات را به‌عهده داشت. وی در نیمه‌شب 11 دی 1365 دیده از جهان فرو بست و پیکرش با تشییع مردم ایلام در جوار حرم فاطمه معصومه به خاک سپرده شد.
 

*مجید حداد عادل، به‌سال 1330 شمسی در تهران متولد شد. وی به‌سال 1348 شمسی، در رشته رشته «مهندسى متالوژى» وارد «دانشگاه صنعتى شریف» شد. مجید در سال‏هاى 1350 و 1351 به‌سبب فعالیت‌‏هاى مذهبى و سیاسى به زندان افتاد. به‌سال 1357 شمسی از دانشگاه فارغ‏ التحصیل شد. به‌سال 1357 براى گذراندن یک دوره مدیریت به انگلستان رفت. با پیروزى انقلاب اسلامى تحصیل را رها کرد و به ایران بازگشت. وى تا زمان شهادت، این مشاغل را به‌عهده داشت: مسئولیت در دفتر نخست وزیرى، مسئولیت بخش فرهنگى جهاد سازندگى، نظارت بر انتشار مجله‏ «جهاد سازندگى»، عضویت در شوراى مدیریت تولید رادیو، همکارى با شوراى عالى دفاع، معاونت سیاسى ــ ادارى استاندارى کرمانشاه و سرپرستى استاندارى کرمانشاه.


مجید حداد عادل در عصر روز سه‌شنبه هفتم مهر 1360، در جبهه «دارخوین» از ناحیه سر مورد اصابت ترکش قرار گرفت و بال در بال ملائک گشود. مجید حداد عادل در قطعه: 24 ردیف: 98 شماره: 47 آرام گرفته است.


*سرهنگ هوشنگ عطاریان، هنگام آغاز جنگ تحمیلی از سوی صدام فرماندهی قرارگاه عملیاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در غرب کشور را به‌عهده داشت. وی به‌سال 1361 شمسی، درست در گرماگرم جنگ ایران و عراق، به‌جرم عضویت در «حزب توده» و جاسوسی برای «اتحاد جماهیر شوروی» و «انتقال اطلاعات محرمانه به عوامل این کشور»، دستگیر و پس از محاکمه کنار سایر اعضای «حزب توده» به اعدام محکوم شد که حکم در اواخر سال 1362 شمسی به اجرا درآمد.

 

منبع: مشرق

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۲
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی