جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

علت اختلاف در روز اول و آخر ماه مبارک رمضان در کلام امیرالمؤمنین علیه السلام

14 قرن از خطبه های امیرمومنان می گذرد و هرچه می گذرد به اعجاز کلام مولی بیشتر پی می بریم. او که خبر از غیب می دهد ، احوال امروز ما را دیده است .
امیرمومنان علی علیه السلام می فرمایند : روزی خواهد امد که فحشا زیاد می شود و محارم هتک می شوند و زنا آشکارا انجام می شود ، غصب اموال ایتام حلال می شود ، ربا خواری رواج می یابد ، کم فروشی باب می شود ، شراب جو حلال می گردد ، رشوه را با نام هدیه پرداخت می کنند ، خیانت در امانت می کنند ، مردان خود را به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان در می آورند ، نماز سبک شمرده می شود ، مردم برای غیر از خدا حج به جا می آورند .

وقتی آن روز فرا رسد گاهی هلال روز اول ماه بزرگ تر می شود به نحوی که مردم در دو شب آن را می بینند و گاهی ناپدید می شود به حدی که مردم روز اول ماه را روزه نمی گیرند و روز عید فطر را به نیت روز آخر ماه رمضان روزه دارند.
آگاه باشید ، آگاه باشید زمانی که از خدا غافل شوید مرگ های ناگهانی زیاد می شود به شکلی که مرد روز سالم و سلامت از خواب بیدار می شود ولی شب در قبر می خوابد و یا شب سالم سر بر بالش می گذارد ولی دیگر بیدار نمی شود .
وقتی آن زمان رسید باید انسان قبل نزول بلا وصیت نامه اش را نوشته باشد و واجب است نماز را از ترس فوت نماز در آخر وقتش ،در اول وقتش برپا دارد . هر کس آن زمان را درک کرد شب با وضو به بستر رود و اگر امکان داشت همیشه با وضو باشد این کار را انجام دهد زیرا او همیشه در ترس است و نمی داند که چه زمانی ملک الموت برای قبض روح ، سراغش می آید.
شما را هشدار دادم اگر هوشیار شوید و آگاه نمودم اگر آگاه شوید و پند دادم اگر پند گیرید ، در خلوتگاه ها و غیر آن تقوای الهی پیشه کنید تا مبادا بمیرید مگر این که مسلمان باشید. [خداوند در قرآن کریم می فرماید : کسی که از دینی غیر از اسلام پیروی کند اعمالش پذیرفته نمی شود و او در روز قیامت از زیان کاران است] .
«یأتی على الناس زمان ترتفع فیه الفاحشة ، ولتصنع، وتنتهک فیه المحارم ، ویعلن فیه الزنا، وتُستحلّ فیه أموال الیتامى، ویؤکل الربا، ویُطفّف فی المکائیل والموازین ویُستَحَل الخمر بالنبیذ، والرشوة بالهدیّة ، والخیانة بالأمانة ، ویتشبّه الرجال بالنساء، والنساء بالرجال ، ویستخفّ بحدود الصلاة ، ویحجّ فیه لغیر الله فإذا کان ذلک الزمان انتفخت الأهلّة تارةً حتّى یرى الهلال لیلتین، وخفیت تارة حتّى یفطر شهر رمضان فی أوله ، ویصام العید فی آخره . 
فالحذر الحذر حینئذٍ من أخذ الله على غفلة ، فإنّ من وراء ذلک موت ذریع یختطف الناس اختطافاً، حتّى أنّ الرجل لیُصبح سالماً ویُمسی دفیناً، ویُمسی حیّاً ویُصبح میّتاً. 
فإذا کان ذلک الزمان وجب التقدّم فی الوصیة قبل نزول البَلِیّة، ووجب تقدیم الصلاة فی أوّل وقتها خشیة فوتها فی آخر وقتها، فمن بلغ منکم ذلک الزمان فلا یبیتنّ لیلةً إلّا على طُهر، وإن قدر أن لا یکون فی جمیع أحواله إلّا طاهراً فلیفعل ؛ فإنّه على وَجَلٍ لا یدری متى یأتیه رسول الله لقبض روحه . 
وقد حذّرتکم إن حذرتم ، وعرّفتکم إن عرفتم ، ووعّظتکم إن اتّعظتم ، فاتقوا الله فی سرائرکم وعلانیتکم ، ولا تموتُنّ إلّا وأنتم مسلمون، (وَمَن یَبْتَغِ غَیْرَ آلاْسْلاَمِ دِیناً فَلَن یُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِی آلآخِرَةِ مِنَ آلْخَاسِرِینَ ) »آل عمران:85.
تنها یک نکته باقی می ماند و آن هم این است که آیا مقصود امیرالمومنین علی علیه السلام دنیای امروز ماست یا نه اوضاع بدتر از این هم خواهد شد .

*******************
بحار الانوار: 93/303، ح19،

فضائل الاشهر الثلاثه للصدوق: 91، ح70

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی