طرز تهیه ی جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو
دوشنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۲ ب.ظ
گوشت ران مرغ بدون پوست | 450 گرم |
روغن | 2 قاشق سوپخوری |
سس سویا | 2 قاشق سوپخوری |
آب لیموترش | 3 قاشق سوپخوری |
شکر | 3 قاشق مرباخوری |
کدو | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را بیافزایید و بهم بزنید .
نظر بدهید
۹۴/۰۸/۱۱