طرز تهیه ی تارتلت گردو
طرز تهیه ی تارتلت گردو
آرد | یک و نیم پیمانه |
پودر شکر | نصف پیمانه |
کره | 120 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی:
پودر گردو | 200 گرم |
پودر فندق | 70 گرم |
خامه | دو قاشق غذاخوری |
تخممرغ | یک عدد |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
عسل | پنج قاشق غذاخوری |
پودر شکر | 100 گرم |
طرز تهیه خمیر:
کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط میکنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد میدهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه میکنیم تا خمیر یکدست شود. در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیه مواد میانی:
تخممرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را میزنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه میکنیم.
خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالبهای تارتلت قرار میدهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار میدهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمیداریم و مواد میانی را درون آن میریزیم و دوباره در فر به مدت 20 دقیقه میگذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال میکنیم.