طرز تهیه سس ایتالیایی
چهارشنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۳۲ ب.ظ
طرز تهیه سس ایتالیایی
مواد لازم :
پیاز |
2 فنجان |
آب گوجه فرنگی |
2 فنجان |
سیر |
3 عدد |
آب گوشت |
2 فنجان |
برگ دهمست | 1 عدد |
برگ بو | 0.5 قاشق مرباخوری |
رب گوجه فرنگی | 3 فنجان |
فلفل سیاه | 0.5 قاشق مرباخوری |
نمک | 0.5 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود ، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید . در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنید . سپس برگ بو را در آن ریخته تا 15 دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.
نظر بدهید
۹۴/۰۷/۲۲