جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

شرح هاشمی از یک واقعه تلخ‌ در زندگی‌ سیاسی

دوشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۴، ۰۹:۱۲ ق.ظ

شرح هاشمی از یک واقعه تلخ‌ در زندگی‌ سیاسی

1435501226770_BP2K4391.JPG

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در واقعه هفتم تیرف دشمنان انقلاب به فکر یک کودتای خونین بودند و فکر می‌کردند با این انفجار دولت، مجلس و قوه قضائیه را از رسمیت می‌اندازند، اما خداوند متعال همیشه یاور مردم ایران بود و خواهد بود.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر روز یکشنبه در دیدار جمعی از جانبازان و خانواده‌های مکرم شهدای انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و جمعی از اعضای کانون رهروان شهدای این حزب و دبیران احزاب مختلف، با ابراز تأثر شدید از زنده شدن خاطره‌ انفجار خونین دفتر حزب جمهوری اسلامی، و با تأکید بر این‌که «انفجار دفتر حزب جمهوری از تلخ‌ترین اتفاقات زندگی سیاسی‌ بود»، درباره آوردن مجروحان حادثه به مجلس نیز یادآور شد: پس از به رسمیت یافتن جلسه به خاصر حد نصاب تعداد نمایندگان زنگ آغاز جلسه را به صدا درآوردم که شیرینی عنایت خدا را با تمام وجود چشیدم.

وی در تحلیلی از اوضاع مبارزه مخصوصاً در سال‌های آخر و اوج سخت‌گیری‌های ساواک، گفت: در آن شرایط کسانی مبارزه کردند که جوهر آن‌ها پس از انقلاب با حزب جمهوری اسلامی پیوند خورد.

وی با تشریح برنامه‌های مبارزه با رژیم پهلوی، از سخنرانی‌ها، بیانیه‌ها و تبلیغ مسلحانه، به ضرورت‌های تحزب در آن شرایط پرداخت و گفت: دوبار پیشنهاد تشکیل حزب را در زمانی که امام در تبعید بودند، خدمت ایشان دادیم که قبول نکردند و بعدها فهمیدیم عمده ملاحظه‌ی ایشان نگرانی از شناسایی مبارزین و دستگیری آنان بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری مسائل مختلف کشور در نخستین ماه‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی که کشور نیاز به دولت برای رسیدگی به نیازهای جامعه داشت، گفت: امام راحل دبیرکل نهضت آزادی را به عنوان نخست وزیر دولت موقت انتخاب کردند که در زمان مبارزه تشکیلات داشتند.

وی با بیان خاطره‌ دیدار خود با امام(ره) و صحبت با ایشان در خصوص اهمیت تحزّب و این‌که نیروهای مذهبی باید تشکیلاتی داشته باشند، گفت: امام(ره) با هوشیاری سیاسی خویش موافقت و تأکید کردند که بروید حزب تشکیل دهید و حتی برای هزینه‌ی تأسیس مبلغی را به عنوان فعالیت‌های فرهنگی دادند و حزب جمهوری اسلامی تشکیل و به سرعت در سراسر کشور گسترش یافت.

وی با اشاره به مباحثی که در زندان با زندانیان متعدد از گرو‌ه‌ها و احزاب مختلف داشتند، گفت: افراد وابسته به احزاب چپ و مارکسیستی که خود را محبوب طبقه‌ کارگری با شعار محروم پسند می‌دانستند، صریحاً می‌گفتند شما مذهبی‌ها رأی ندارید اما ما می‌دانستیم که دین در فطرت مردم ایران است و این را از علاقه‌ عمیق آنان در طول سال‌های مبارزه فهمیده بودیم.

هاشمی‌رفسنجانی با تبیین نقش و تأثیر حضور مردم در همه‌ مراحل انقلاب که همواره مورد تأکید مؤکد امام راحل بود، گفت: با حضور مردم انقلاب اسلامی پیروز شد، با مردم در جنگ هشت ساله دفاع کردیم و خرابی‌های کشور را ساختیم و هنوز هم علیرغم بعضی از نارضایتی‌ها مردم، حضور در اجتماعات میلیونی را وظیفه‌ خود می‌دانند.

وی با تأکید بر این‌که انقلاب که پایه‌اش مردمی بود و امام هم بر مردم تکیه می‌کردند، گفت: در زندان که بودیم مأموران رژیم پهلوی می‌گفتند آنقدر در زندان باید بمانید تا موی سرتان مانند دندان‌هایتان سفید شود، اما ما می‌دانستیم مردم به پا می‌خیزند و بی‌نظیرترین انقلاب دنیا را به وجود می‌آورند.

وی گفت: گروهک‌های معاند تصمیم گرفته بودند بسیج کننده‌های مردم را ترور شخصیتی و فیزیکی کنند و در این بین آیت‌الله دکتر بهشتی بیشتر از دیگران آماج توهین و تهمت‌های افراطیون قرار گرفت که سرانجام به شهادت مظلومانه ایشان منجر شد و همین مظلومیت باعث شد تا آن تعبیر جاودانه‌ امام درباره ایشان در تاریخ ثبت شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش با تأکید مجدد بر اهمیت توجه به تحزّب و صراحت قانون اساسی به این مسأله، گفت: راه واقعی ما این است که با میدان دادن به احزاب بزرگ زمینه‌ی حضور همه‌ مردم را در تفکرات سیاسی مختلف فراهم نماییم.

وی در تأیید افتخارات شهدای هفت تیر و به ویژه سید مظلومان گفت: الان شرایطی پیش آمده که بعضی‌ها مسابقه‌ می‌گذارند تا خودشان را به شهدای هفت تیر و به ویژه دکتر بهشتی مرتبط کنند و این اعاده به خاطر آن است که متوجه شده‌اند که نظر جامعه به سوی شهید بهشتی و شهدا مظلوم حزب جمهوری است.

وی در پایان سخنانش با آرزوی سلامتی کامل برای جانبازان هفتم تیر و موفقیت خانواده‌های شهدای این اتفاق، بر پایداری در مسیر شهدا و حفظ و تقویت آرمان‌های آنان تأکید کرد و گفت: شهدا سند حقانیت انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر ایران هستند و باید نام و یاد آنان در جامعه زنده بماند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۰۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی