جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

شباهت امام عصر(ع) به ایوب نبی(ع)

يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۴۹ ق.ظ

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)

"مکیال المکارم فى فوائد الدعاء للقائم" یکى از کتاب هاى ارزشمند شیعه، نوشته آیت‏ اللّه‏ سیدمحمدتقى موسوى اصفهانى(1348 ـ 1301ق) است که به قصد اداء حق حضرت بقیة‏اللّه(عج) که حقش بر گردن ما افزون‏تر از همه مردم است، احسانش بیشتر و بهتر از همه شامل حال خلق مى‏ شود و نعمت ها و منت ها بر ما دارد، به رشته تحریر درآمده است.

اصل کتاب به زبان عربى است و مؤلف در مقدمه مى‏نویسد:

"چون ما نمی ‏توانیم حقوق آن حضرت(ع) را ادا نماییم و شکر وجود و فیوضاتش را آن طور که شایسته است، بجا آوریم بر ما واجب است آن مقدار از اداى حقوق آن حضرت را که از دستمان ساخته است، انجام دهیم. . . بهترین امور در زمان غیبت آن حضرت(عج)، انتظار فرج آن بزرگوار و دعا براى تعجیل فرج او و اهتمام به آنچه مایه خشنودى آن جناب و مقرب شدن در آستان اوست، می ‏باشد."

 

شباهت به ایوب

ایوب: هفت سال بر بلا صبر کرد چنانکه از امام صادق(ع) روایت شده؛ خداوند متعال می فرماید: همانا ما او را صبر کننده یافتیم خوب بنده ای بسیار توجه کننده به سوی خدا.

قائم(عج): از هنگام وفات پدرش تا کنون صبر کرده و نمی دانم تا کی این صبر ادامه خواهد داشت. ایوب (ع) یک یا دو چشمه از زمین برایش جوشید. خداوند متعال می فرماید: پای خود را محکم بر زمین بزن که این چشمه آبی برای شستشو و نوشیدن است.

قائم(عج) نیز برایش چشمه از زمین جوشیده است. شیخ طوسی در کتاب غیبت خود نقل کرده است: ابوسوره روایت کرده که وی حضرت حجت را هنگام مراجعت از کربلا در زیارت عرفه ملاقات کرده. ابوسوره می گوید آن شب راه می رفتیم ناگاه بر قبرهای مسجد سهله رسیدیم فرمود: این منزل من است سپس فرمود: تو به نزد ابن الزراری علی بن یحیی می روی و می گویی آن مالی که چنین و چنان علامت دارد و در فلان جا قرار دارد و ... را به تو بدهد.

عرض کردم: تو کیستی؟ فرمود: من محمد بن الحسن هستم سپس راه رفتیم تا هنگام سحر به نواویس رسیدیم و با دست زمین را کند ناگاه آب بیرون آمد وضو گرفت و سیزده رکعت نماز خواند.

پس از آن نزد ابن الزراری رفتم درب را کوبیدم گفت: تو کیستی؟ گفتم: ابوسوره هستم شنیدم با خود می گفت: مرا با ابوسوره چه کار؟ وقتی بیرون آمد جریان را برایش گفتم. با من مصافحه کرد و صورتم را بوسید و دستم را بر صورتش کشید سپس مرا داخل خانه برد و از پایین پای تخت کیسه را بیرون آورد و ابوسوره حق را شناخت و بعد از این جریان شیعه شد زیار او زیدی بود.

ایوب(ع): خداوند متعال مردگانی را برایش زنده کرد خداوند چنین فرمود: و خاندانش را باز آوردیم و همانندشان را با آنها به او دادیم رحمتی از سوی ما و یادآوری برای عبادت کنندگان. قائم(عج) نیز خداوند مردگانی را برایش زنده می کند.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۴
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی