جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)

یکی از مدعوین کمیته روابط خارجی سنا می‌گوید که آمریکا می‌توانست توافقی با بازرسی‌های شدیدتر و مدت اجرای بیشتر با ایران منعقد کند.

یک روز پیش از حضور «یوکیو آمانو» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنگره و گزارش به قانون‌گذاران آمریکایی، کمیته روابط خارجی سنا جلسه‌ دیگری برای بررسی ابعاد توافق هسته‌ای برگزار کرد.

«گری سیمور» از اعضای موسسه مطالعات بین‌الملل بلفر از مدعوین این جلسه استماع خطاب به سناتورهای منتقد برجام گفت که توافق می‌توانست بهتر باشد و مثلاً بازرسی‌ها شدیدتر و مدت اجرای توافق طولانی‌تر باشد.

سیمور در پاسخ به نظرخواهی ضمنی سناتورها در خصوص عواقب عدم تصویب برجام در کنگره گفت: «برای این سوال که آیا می‌توان توافق را رد کرد و برای رسیدن به توافقی بهتر، دوباره مذاکره کرد، پاسخ روشنی ندارم.»

یکی از سناتورها به حضور قریب‌الوقوع آمانو در کنگره اشاره کرد و از سیمور برای طرح سوال از مدیرکل آژانس، نظر خواست.

سیمور گفت که موضوع اول، بحث وجود و یا عدم وجود منابع و بازرسان کافی برای اجرای توافق است و بحث دوم، احتمال عدم همکاری کامل ایران با بازرسان است.

سیمور افزود: «در گزارش اخیر آژانس به ادامه یافتن اقدامات هسته‌ای ایران در مسیر نظامی اشاره شده ولی این سند بعنوان سند خود آژانس آورده نشده و به عنوان گزارش یکی از کشورهای عضو در متن آورده شده است.»

گری سیمور ادامه داد: «با توجه به عدم توانایی خود برای احاطه بر همه فعالیت‌های مخفیانه و سابقه همکاری سرویس‌های اطلاعاتی در برملا کردن این‌گونه فعالیت‌ها، باید مدیرکل آژانس را تحت فشار قرار دهیم که از داده‌های سرویس های اطلاعاتی استفاده کند.»

گری سیمور همچنین بازگشت تحریم‌ها در صورت زیرپاگذاشته شدن توافق از سوی ایران و حرکت به سمت سلاح هسته‌ای را «پاسخی غیرموثر» دانست و گفت: «تنها پاسخ موثر، گزینه نظامی است؛ تحریم نخواهد توانست حرکت به سمت سلاح هسته‌ای را متوقف کند.»

سیمور افزود: «من نمی‌گویم که نظام تحریم‌ها از هم می‌پاشد ولی مطمئناً ساختار تحریم‌ها تضعیف می‌شود و اروپایی ها در آخر کار، تحریم‌ها را کنار می‌گذارند.»

یکی از سناتورها به احتمال هک شدن دوربین‌های آژانس از سوی ایرانی‌ها اشاره کرد و گفت: «آنها در حوزه سایبری خیلی توانا هستند.»

سیمور در این خصوص گفت: «هرگونه تأثیرگذاری بر تأسیسات بازرسی از طریق فیزیکی و یا سایبری در حکم زیرپا گذاشتن توافق خواهد بود.»

سیمور در پاسخ به منتقدان مدت زمان کم و 15 ساله اجرای توافق گفت: «مهم این است که چگونه از این زمان استفاده کنیم؛ باید در این دوره در صدد مهار ایران در منطقه و ترغیب ایرانیان به ایجاد تغییرات سیاسی در داخل باشیم.»

دکتر رابرت جوزف از دیگر مدعوین این جلسه، پرونده هسته‌ای ایران را با پرونده لیبی مقایسه کرد و گفت: «در قضیه لیبی با استراتژی پیش رفتیم؛ یک استراتژی که در آن از ابزار اقتصادی و اطلاعاتی به خوبی بهره بردیم و توانستیم این ذهنیت را در میان مردم لیبی جا بیاندازیم که گزینه نظامی برای ما هیچ تفاوتی با گزینه اقتصادی ندارد.»

جوزف در ادامه از تضعیف گزینه نظامی آمریکا پس از توافق با ایران انتقاد کرد و گفت: «در مورد ایران اما، گزینه نظامی خود را رها کردیم.»

سناتور «جیم ریش» به مدعوین گفت: «این توافق هنوز تصویب نشده و روی میز مانده و در حال حاضر، ارزشی ندارد. آیا کسی با این واقعیت مخالفت دارد که با گذشتن هر ساعت، توان نظامی ایران برای دفاع از برنامه هسته‌ای خود، افزایش می‌یابد.»

هیچ‌یک از مدعوین مخالفت نکردند.

در ادامه نوبت صحبت مجددا به گری سیمور رسید. سیمور در پاسخ به تکرار چندباره سوال در خصوص عواقب عدم تصویب برجام در کنگره گفت: «اگر توافق تصویب نشود و بتوانیم دوباره با ایرانیان مذاکره کنیم، بر سر میز مذاکره در موقعیت بهتری نسبت به امروز نخواهیم بود.»

سیمور به موضوع پی‌ام‌دی هم پرداخت و گفت: «وقتی متن توافق را مطالعه کردم دیدم که سایت‌های نظامی بهیچ وجه از شمول بازرسی‌ها مستثنی نشده‌اند و اگر مقامات ایرانی آنگونه که می‌گویند، اجازه ورود بازرسان به سایت‌های نظامی را ندهند، توافق زیرپا گذاشته شده است.»

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۱۴
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی