جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

ستاره ای فروزان درآسمان رسالت

پنجشنبه, ۲ فروردين ۱۴۰۳، ۰۱:۴۶ ب.ظ

در سالروز رحلت حضرت خدیجه(س)، دل‌های ما بار دیگر به یاد میراث عظیمی می‌افتد که این بانوی بزرگوار از خود بر جای گذاشت.
حضرت خدیجه(س)، نه تنها به عنوان یکی از ستون‌های اصلی اسلام و حامی رسالت نبوی شناخته می‌شود، بلکه جایگاه ویژه‌ای در قلب پیامبر اکرم(ص) و در تاریخ اسلام دارد.
 
رسول خدا(ص) در بیانی نورانی فرمودند: «مثل خدیجه(س) پیدا نخواهد شد. خدیجه(س) در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق نمود، و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری نمود. خدا به من دستور داد خدیجه(س) را به قصر زمرّدی که در بهشت دارد و هیچ رنج و زحمتی در آن نیست، بشارت دهم.[1]
این روایت، نشان‌دهنده‌ی ایمان راسخ و حمایت بی‌چون و چرای حضرت خدیجه(س) از رسول خدا(ص) است. این بانوی بزرگوار، در زمانی که اکثریت مردم مکه پیام آسمانی را رد می‌کردند، نه تنها پیامبر(ص) را تصدیق کرد، بلکه با دارایی خود، مسیر دشوار پیشبرد دین الهی را هموار ساخت.
 
نگاه والای پیامبر اکرم(ص) و خداوند به ایشان نه تنها حکایت از مقام رفیع حضرت خدیجه(س) در دین اسلام دارد، بلکه به ما یادآوری می‌کند که چگونه عشق و ایثار یک زن می‌تواند تاریخ یک امت را شکل دهد و برای همیشه در حافظه‌ی تاریخی آن ماندگار شود.
 
با تدبر در زندگی و سیره حضرت خدیجه(س)، یاد می‌گیریم که ایمان و اعتقاد به خداوند و پیامبرانش، همراه با عشق و ایثار، می‌تواند پایه‌های محکمی برای بنا کردن جامعه‌ای متعالی و پیشرفت در مسیر دینی باشد. حضرت خدیجه(س)، به عنوان الگویی بی‌بدیل در تاریخ اسلام، همواره یادآور این مفاهیم و میراثی است که برای همیشه بر دل‌ها و ذهن‌ها حک شده است.
 
سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) تسلیت باد

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳/۰۱/۰۲
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی