جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

زن افغان تبار وزیر دولت جدید کانادا شد + عکس

جمعه, ۱۵ آبان ۱۳۹۴، ۰۶:۵۷ ب.ظ


مریم منصف، سیاستمدار افغان‌تبار کانادایی که ماه پیش به مجلس این کشور راه یافت، امروز به عنوان وزیر نهادهاى دموکراتیک دولت جدید کانادا معرفی شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از بی بی سی فارسی، مریم منصف، سیاستمدار افغان‌تبار کانادایی که ماه پیش به مجلس این کشور راه یافت، امروز به عنوان وزیر نهادهاى دموکراتیک دولت جدید کانادا معرفی شد.

 

خانم منصف امروز در کنار جاستین ترودو، نخست‌وزیر و دیگر اعضای کابینه جدید کانادا سوگند یاد کرد.

 

خانم منصف در زمان رژیم طالبان در سال ۱۹۹۶ و در سن ۱۱ سالگی همراه با دو خواهر و مادر بیوه‌اش از افغانستان فرار کرد و به کانادا رفت.

 

او متولد شهر هرات در غرب افغانستان است و به گفته خودش پیش از مهاجرت با خانواده‌اش در ایران پناهنده بودند.

 

او جوان‌ترین عضو کابینه جدید کانادا و نخستین زنی است که به نمایندگی از منطقه پیتربرو در ایالت انتاریو به مجلس این کشور راه می‌یابد.

 

خانم منصف عضو حزب لیبرال کانادا است و سال‌ها در این کشور مشغول فعالیت سیاسی و اجتماعی بوده است.

 

یکی از مسئولیت‌های مهم خانم منصف در مقام جدیدش به عنوان وزیر نهادهای دموکراتیک، بازنگری در نظام انتخاباتی کانادا و تبدیل آن به نمایندگی تناسبی است.

 

ترکیب کابینه

جاستین ترودو، ۴۳ ساله، هم در این روز سوگند یاد کرد و به ۱۰ سال حاکمیت محافظه کاران پایان داد. پدر آقای ترودو هم زمانی برای دو دهه نخست وزیر بود.

 

صعود او به معنی عصر تازه ای برای سیاست های لیبرالی پس از اخراج حزب استیون هارپر از قدرت است. از جمله افزایش بودجه برنامه های اجتماعی، روابط بهتر با آمریکا و افزایش شمار پناهجویان سوری در این کشور.

 

شمار زنان و مردان در کابینه آقای ترودو برابر است: ۱۵ زن و ۱۵ مرد. سن آنها از ۳۵ تا ۵۰ سال متفاوت است.

 

حضور اقلیت های قومی هم در این کابینه پررنگ است. از جمله سه هندی تبار در آن حضور دارند که یکی وزیر دفاع است.

 

پس از مراسم سوگند اعضای کابینه، خبرنگاری از آقای ترودو پرسید چرا برابری جنسیتی در کابینه اینقدر برای او مهم است.

 

نخست وزیر در پاسخ گفت "چون سال ۲۰۱۵ است" که با تشویق زیاد حضار روبرو شد.

 

این آموزگار سابق که سیاستمدار شده در سال ۲۰۰۸ وارد پارلمان شد و دومین نخست وزیر جوان در تاریخ این کشور است.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۵
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی