جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

روایت کودکان‌عراقی آزادشده از اردوگاه‌های داعش

چهارشنبه, ۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۰۹ ق.ظ

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)
کودکان ایزدی که از اردوگاه های داعش گریخته اند نکات تکان دهنده ای از وضعیت 700 کودک تحت آموزش داعش در شهرهای سلوک، تل ابیض و رقه در سوریه بازگو می کنند.

به نقل از روزنامه "الحیات" چاپ لندن، "نیسان رشو دربو" کودک 11 ساله ایزدی با پرداخت 10 هزار دلار به قاچاقچیان عرب و کرد موفق به فرار از اردوگاه فاروق در رقه شده و به همراه یک مادر و دو کودکش که 15 هزار دلار پرداخته بودند از طریق خاک ترکیه به عراق بازگشته است.

وضعیت روحی دربو حاکی از حجم فشار روانی و جسمانی است که در اردوگاه داعش متحمل شده است؛ از حلقه های درگیری گرفته تا راههای انفجار کمربند انفجاری و در نهایت سربریدن گروگانها.

راغب 13 ساله و غیاد 11 ساله نیز وضعیتی مشابه با دربو دارند. غیاد در یک عکس در کنار ابوعبدالله الجزراوی دیده شده و برادر بزرگش راغب در یک ویدیوی تبلیغاتی داعش که اگوست سال جاری منتشر شد سمت چپ یکی از سرکردگان دیده می شود و بعد از آن وی به یکی از سرشناس ترین سربازن کوچک ایزدی در اردوگاههای داعش تبدیل شده است.
این ویدیو چندین بار به دقت دیده شده تا شاید هویت سایر کودکانی که در آن به چشم می خورند مشخص شود.

اکثر آنها از جمله 5800 شهروند ایزدی هستند که داعش هنگام اشغال سنجار در اگوست 2014 اسیر کرد.

غیاث 8 ساله که در یکی از تصاویر در حال حمل یک پلاکارد بزرگ دیده می شود بعد از بازگشت به عراق به گفته مادرش بسیار عصبی و پرخاشگر شده است. مادر او نیز بعد از یک سال از جدایی از فرزندش در ماه جولای به عراق بازگشته است.

غیاث هرگاه عصبانی می شود ایزدی ها را کافر می نامد و زمان زیادی لازم بود تا خانواده کمی از خشونت های او بکاهد.
وی روز سوم اگوست 2014 که داعش به شهرک ها و روستاهای ایزدیان در سنجار حمله کرده بود به اسارت در آمد.

در آن روز داعش 1280 ایزدی را در گورهای جمعی دفن کرد یا در جاده ها سر برید و 5838 نفر را اسیر کرد.

غیاث آن روز را چنین به خاطر می آورد که:"هزاران ایزدی از زن و مرد و کودک و پیر که اغلب پابرهنه بودند در جاده منتهی به کوه سنجار می دویدند و برخی از آنها کودکان و سالمندان را به دوش گرفته بودند. آن روز شبیه روز قیامت بود".

بر اساس گواه شاهدان عینی و گزارش های بین المللی موثق، نیروهای پیشمرگه دوم اگوست شب هنگام بدون اطلاع ساکنان ایزدی عقب نشینی کردند و همین امر به داعش اجازه داد که به این منطقه که موطن تاریخی ایزدی هاست حمله ور شوند و هرکس را که توانستند کشتند و اسیر کردند و بیش از 200 هزار ایزدی را هم حدود 8 روز در ارتفاعات کوه سنجار به محاصره در آوردند که طی این مدت صدها نفر از گرسنگی و تشنگی جان دادند تا آن که یک گروه از نیروهای کرد سوریه برای آنها راه امنی به سوی اراضی سوریه گشود و سپس به کردستان عراق منتقل شدند.

جزئیات قصه غیاث بسیار شبیه سرگذشت 14 کودکی است که از نیمه تموز تا پایان ماه گذشته شهادت عینی خود را ثبت کرده اند و نیز شبیه کودکانی است که الان در پایگاههای داعش در شهرهای سوریه آموزش می بینند و بسیاری از آنها همراه مادران و سایر زنان اقوامشان رنج و خفت فروش چندین باره در بازار برده ها را تجربه کرده اند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۲۰
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی