جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: با نگاه به حوادث پس از انقلاب در می یابیم که در همه گرفتاری هایی که علیه ملت ما سامان داده شده است ردپای آمریکا وجود دارد که از همه برجسته تر، جنگ تحمیلی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین صفار هرندی در برنامه "نگاه یک" شبکه یک سیما که با موضوع جایگاه و اهمیت مبارزه با استکبار در جمهوری اسلامی ایران در آستانه فرا رسیدن سالروز 13 آبان برگزار شد در پاسخ به سوالی درباره ریشه و علت وقوع تسخیر لانه جاسوسی افزود : تحرکاتی که آمریکاییها در آن مقطع زمانی داشتند همگی حکایت از آن داشت که آمریکا آنچه در ذاتش است نمی تواند از دست بدهد و آن روحیه تفوّق طلبی و استکباری بر ملتهاست.

 

وی گفت: زخم این موضوع بر تن مردم ما بود و در سابقه مبارزاتی انقلابیون و مواضع حضرت امام هم بویژه در بحث کاپیتولاسیون شاهد دیدگاههای ضد آمریکایی مردم بودیم.

 

این روزنامه نگار و فعال سیاسی اصولگرا افزود: آمریکا همیشه پشتیبانی اصلی شاه بود و سلطنت پهلوی با اطمینان خاطر به دیکتاتوریهای خود ادامه می داد چرا که پشتوانه قوی ای بنام ایالات متحده و رئیس جمهور آمریکا را داشت.

 

صفار هرندی گفت: در بحبوحه شرایط انقلابی در سال 56 که کارتر به ایران آمد شاهد تظاهرات دانشجویی و سرکوب ودستگیری تعدادی از دانشجویان بودیم.

 

وی افزود: کارهایی که آمریکاییها یا خودشان و یا از طریق مزدورانشان در داخل ایران انجام دادند تبدیل به سابقه ای در ذهن مردم شد و همه این مطالب اثبات می کند که مردم عقده ای 25 ساله از آمریکا داشتند و مبارزه با آمریکا در ذات انقلاب اسلامی بود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مردم ما در آستانه انقلاب به همان اندازه که علیه حکومت پهلوی شعار می دادند علیه آمریکا نیز شعار دادند و مبارزه با آمریکا در ذات انقلاب اسلامی بود.

 

صفار هرندی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پس از تسخیر لانه جاسوسی هر سال بر شدت دشمنی ما با آمریکا افزوده شده است؟ گفت: با نگاه به حوادث پس از انقلاب در می یابیم که در همه گرفتاریهایی که علیه ملت ما سامان داده شده است ردپای آمریکا وجود دارد که از همه برجسته تر، جنگ تحمیلی است.

 

این روزنامه نگار و فعال سیاسی اصولگرا افزود: از زبان مقامات آمریکا مانند کارتر می شنویم که اگر ایرانیها با آمریکا درگیر نشده بودند جنگی به ایران تحمیل نمی شد و آنها غیر مستقیم اعتراف کردند که در برپایی جنگ علیه ایران مداخله داشته اند.

 

صفار هرندی گفت: عملکرد آمریکاییها در دوران جنگ نشان داد که آنها از همه ظرفیت های سیاسی ، بین المللی ، فنی و تسلیحاتی خود به نفع رژیم صدام استفاده کردند و از همه مشهود تر ورود آواکس های آمریکایی بالای سر منطقه برای دادن اطلاعات نیروهای جمهوری اسلامی در منطقه نبرد به ارتش عراق بود که این را خود آمریکاییها بارها اعتراف کردند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: علاوه بر اینها آمریکاییها به صورت پنهانی برای نفوذ در دستگاههای جمهوری اسلامی ایران و یا در اقدامات خرابکارانه در داخل حکومت از هیچ اقدامی فروگذاری نکردند که ما بخشی از این تحرکات را در جریان ضد انقلاب در حاشیه مرزها و در داخل برخی شهرهایمان در سالهای نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی می دیدیم.

 

صفار هرندی گفت: همه این سوابق سبب شد که مجلس سوم شورای اسلامی روز 13 آبان را به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار نام گذاری کند.

 

وی افزود: اکثریت مجلس سوم در اختیار جناح چپ بود وجریان اصلاحات وچپ این افتخار را در کارنامه خود دارد که بیش از دیگران ، علم مبارزه با استکبار را برداشته است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۱
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی