جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

راهکارهایی برای آموزش مسائل جنسی به کودکان

دوشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۰ ق.ظ

 
والدین بخوانند؛

 آموزش های جنسی در کودکان باید مرحله به مرحله صورت گیرد. در زیر با توجه به مراحل رشد کودکان و ویژگی هایی که در هر مرحله به لحاظ جنسی پیدا می کند راهکارهایی را ارائه می دهیم. این آموزش ها اگر در زمان مناسب انجام گیرد به کودکمان این امکان را می دهد تا در آینده بتواند بر نیروی غریزه جنسی خود تسلط یابد.

بلوغ جنسی در کودکان

آموزش های جنسی در کودکان باید مرحله به مرحله صورت گیرد. در زیر با توجه به مراحل رشد کودکان و ویژگی هایی که در هر مرحله به لحاظ جنسی پیدا می کند راهکارهایی را ارائه می دهیم. این آموزش ها اگر در زمان مناسب انجام گیرد به کودکمان این امکان را می دهد تا در آینده بتواند بر نیروی غریزه جنسی خود تسلط یابد.

 

الف)از هنگام تولد تا سه سالگی:

 

*نسبت به اعضای مختلف بدن خود کنجکاو می شود.

*از لمس کردن آلت تناسلی خود لذت می برد(توجه داشته باشید که لذت کودک ۳-۲ ساله با لذت جنسی تفاوت دارد)

*به راحتی و بدون هیچ گونه خجالت و شرمساری درباره اعضای بدن خود صحبت می کند.

*قادر به صحبت با دیگران و درک گفته های آنان است؛ بنابراین می توان نام اعضای بدنش را به او یاد داد.

 

مادر و پدر می توانند به منظور کمک به کودکان خردسال خود (تا ۳ سالگی) و رشد ویژگی های جنسی سالم در آنان به نکات آموزشی زیر دقت کنند:

 

۱- درباره اعضای مختلف بدن و کارکرد هریک توضیحات ساده و قابل فهمی به کودک بدهید. برای مثال، دهان و دندان ها برای خوردن و جویدن غذا می باشد، چشم ها برای دیدن و…

۲- کودک خود را در آغوش بگیرید و اجازه دهید علاقه و محبت شما را از این طریق درک کند. کودکان نیاز به برقراری تماس های جسمانی با والدین و اعضای خانواده خود دارند.

۳- به تدریج به فرزندتان تفاوت و خصوصی بودن بعضی از اندام های بدنش را یاد بدهید. برای مثال، بینی عضوی از صورت است و دست زدن به آن اشکالی ندارد، ولی آلت تناسلی اندامی خصوصی است و دیگران نباید به آن دست بزنند.

 

ب)کودکان ۵-۴ ساله

 

*احساس کنجکاوی درباره تمام مسائلی که به جنسیت مربوط می شود. برای مثال، دختر و پسر چه تفاوتی با هم دارند؟… چرا مردان حامله نمی شوند؟…کودک چگونه به دنیا می آید؟و…

*اطمینان حاصل کردن از جنسیت خود و توانایی تشخیص دادن دختر یا پسر بودن خود.

*فهم و درک رفتارهای کلیشه ای زنانه و مردانه و تفاوت گذاشتن بین نقش های مادر و پدر در خانه(زن و مرد بودن).

*آگاهی کامل نسبت به اعضای بدن خود

 

مادر و پدر می توانند به منظور کمک به کودکان ۵-۴ ساله خود، و رشد ویژگی های جنسی سالم در آنان به نکات آموزشی زیر دقت کنند:

 

۱- مفهوم خصوصی بودن اندام های تناسلی را به کودک یاد بدهید.

۲- نام اعضای بدن او را (چه داخلی و چه خارجی) با کلمات و الفاظ درست و شایسته به کودک بیاموزید.

۳- کودک را تشویق کنید تا سوالات مختلف خود را درباره جنسیت و اندام های تناسلی، از شما یا افراد قابل اطمینان خانواده بپرسد.

 

پ) کودکان ۹-۶ ساله

 

*اغلب کودکان ۹-۶ ساله مایل به دوست شدن و بازی کردن با کودکان همجنس خود هستند. این گروه کاملا به نقش های جنسیتی شان حساس و هوشیارند.

*تشخیص خصوصی بودن مسائل مربوط به جنسیت. اگر والدین از صحبت کردن درباره مسائل جنسی احساس شرم و گناه کنند، این گروه از کودکان به تدریج از صحبت کردن و در میان گذاشتن سوالات و پرسش های جنسی خود امتناع خواهند کرد.

*توجه به صحبت های دوستان، اعضای خانواده، رسانه ها و… درباره مسائل جنسی

*درک کامل نقش ها و تصورات قالبی خانواده ها درباره مسائل جنسیتی. برای مثال این کار پسرانه است و این کار دخترانه.

*تشکیل خود پنداره قوی درباره نوع جنس و تن انگاره خود.

 

مادر و پدر می توانند به منظور کمک به کودک ۹-۶ ساله خود و رشد ویژگی های جنسی سالم در آنان، به نکات آموزشی زیر توجه داشته باشند:

 

۱- سعی کنید آگاهی ها و دانسته های فرزندتان را در مورد مسائل مربوط به جنس خودش بالا ببرید. گاهی کودکان این سن و سال، از پرسیدن چنین نکات و سوالاتی طفره می روند یا اجتناب می ورزند. در این گونه موارد والدین و اعضای موثر خانواده می توانند اطلاعات سالم و مورد نیاز او را که موجب ارضای حس کنجکاوی اش می شود، در اختیار او قرار دهند.

۲- زمانی که سعی می کنید تفاوت های دختر و پسر را برای فرزندتان شرح دهید، بر رعایت حقوق هر یک و نقش های مساوی آنان در انجام کارها و وظایف روزانه، تأکید کنید.

۳- توضیحات ساده، مختصر و قابل فهمی درباره بلوغ و تغییرات گوناگون جسمانی، عاطفی و رفتاری به کودک ۸ ساله خود بدهید. هرچند کودکان این سن و سال هنوز تجربه ای از این گونه تغییرات ندارند، ولی صحبت درباره آن موجب صمیمیت، یکرنگی و ایجاد فضای احترام آمیز برای گفت و گوهای بعدی شما با نوجوانتان می شود. برای مثال، گفتن این که در دوران بلوغ زیر و بمی صدای بچه ها تغییر می کند، و از این قبیل، راه را برای راهنمایی ها و هدایت های بعدی شما باز می کند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی