جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

دانش نجوم آفرییندۀ عالم هستی را اعتراف میکند

يكشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۴۶ ب.ظ

علم نجوم وجود خدا را اثبات می کند؛ ای ملحدان بیدار شوید!

آفرینش جهان هستی

انفجار بزرگ (بیگ بنگ)

ماده گرایان "الگوی جهان نامتناهی"( (Infinite universe modelرا به عنوان شالودۀ اصلی فلسفۀ ملحدانۀ خویش قلمداد می کردند؛ به عنوان مثال، "جورج پولیتزر"( George Politzer)، فیلسوفِ مادّه گرا، در کتاب خود تحت عنوان "مبـانی فلسـفه"( Principes Fondamentaux de Philosophie)، ادعا می کرد که "جهان هستی آفریدگاری ندارد". وی در ادامه می افزاید: "اگر این گونه باشد، می بایست خدایی آن را در یک چشم بر هم زدن آفریده، و از نیستی به هستی آورده باشد."

انفجار بزرگ(بیگ بنگ) با انفجار نقطه ای اتفاق افتاد که کلّ مادّه و انرژیِ جهان هستی را در خود داشت؛ به گونه ای که با سرعتی سرسام آور در سراسر فضا بسط و گسترش یافت. از طریق  این مادّه و انرژی، تعادلی حیرت انگیز پدید آمد و کهکشان ها، ستارگان، خورشید، زمین و همۀ اجسام سماوی دیگر را در برگرفت. به علاوه، قوانینی به وجود آمد بنام "قوانین فیزیک"(Laws of physics)، که در سراسر گیتی دارای عملکردی یکسان هستند و هیچ گونه تغییری در آنها روی نمی دهد. قوانین فیزیک، که همراه با انفجار بزرگ سربرآوردند، 15 میلیارد سال است که دچار هیچ گونه تغییر و تحولی نگردیده اند. از این گذشته، این قوانین مبتنی بر چنان محاسبات دقیقی هستند که حتی تغییری به میزان "1" میلیمتر در میزان کنونی شان می تواند منجر به نابودی ساختار کلّیِ عالم هستی و شکل و شمایل آن گردد.

تمامی اینها حاکی از آن است که پس از انفجار بزرگ، نظمی تمام عیار و بی عیب و نقص پدید آمده است.

منتها انفجار، نظم و انتظام را به بار نمی آورد؛ بلکه، تمامی انفجارها موجب زیان، فروپاشی و نابودیِ وضع موجود می گردد. بنابراین، چنانچه پس از یک انفجار، با نظمی بسیار ظریف روبه رو شویم، میتوان نتیجه گرفت که در پسِ این انفجار، آفرینشی برنامه ریزی شده قرار دارد، و اینکه تمام اجزایی که از طریق این انفجار از هم فروپاشیده، در مسیری بس کنترل شده هدایت گردیده است.

گفته زیر از "سِر فرِد  هُویل"(Sir Fred Hoyle)، که پس از مخالفت چندین ساله اش با نظریه انفجار بزرگ، عاقبت به اشتباه خود اعتراف کرد، به خوبی بیانگر این مطلب است:

"نظریه انفجار بزرگ بر آن است که جهان با تنها یک انفجار آغاز شده است. با این حال، انفجار فقط مادّه را از هم می پاشد، درصورتی که انفجار بزرگ، به طورمعجزه آسایی و با انباشته شدن مادّه در راستای شکل گیری کهکشان ها  تأثیر برعکسی داشته است."( The Intelligent Universe, 1984, p. 184-185)

قطعاً، چنانچه پس از یک انفجار، نظمی دقیق سربرآورد، لازم است پذیرفت که در لحظه لحظۀ این انفجار، دست یک آفریدگار در کار است.

جنبۀ دیگر این نظم شگفت انگیز، که به دنبال انفجار بزرگ در سرای هستی شکل گرفت، آفرینش یک "دنیای قابل سکونت"(Habitable universe) است. شرایط لازم برای شکل گیری یک سیارۀ قابل سکونت آن قدر زیاد و پیچیده است که فکر کردن در مورد اینکه این شکل گیری، تصادفی باشد، می شود گفت که امری است محال. دانشمندان احتمال چنین اتفاقی را "1" در "10123" محاسبه می کنند( Roger Penrose, The Emperor�s New Mind, Oxford, UK: Oxford University Press, 1989; Michael Denton,Nature�s Destiny, New York: The Free Press, 1998, P. 9).

"پُل دَیویس"(Paul Davies)، پروفسوری نامی در فیزیک نظری، در پایان محاسبات خود روی سرعت انبساط جهان هستی اظهار داشت که این سرعت، از دقت و ظرافت حیرت انگیزی برخوردار بوده است. وی می گوید:

"اندازه گیری های دقیق، سرعت انبساط را به یک حدّ بحرانی بسیار نزدیک می کند؛ سرعتی که در طی آن، جهان از جاذبه خود خارج می شود، و لذا، برای همیشه انبساط می یابد. اگر اندکی کندتر می بود، کاینات کاملاً نابود می شد و اگر اندکی هم سریع تر می بود، مادۀ کیهانی مدت ها پیش به کلّی از هم فرو می پاشید. بدیهی است که انفجار بزرگ صرفاً انفجاری قدیمی نیست، بلکه،  انفجاری است در غایت انتظام."( Superforce, 1984, p. 184)

 پروفسور"استِـفان هُـکینگ"(Stephen Hawking)، فیزیکدان مشهور، در کتاب خود باعنوان "تاریخچۀ مختصر زمان"(A Brief History of Time) ابراز می نماید که جهان هستی بر پایۀ چنان محاسبات و تعادلات دقیق و ظریفی قرارگرفته که فراسوی درک و فهم ماست! "هُـکینگ" با توجه به سرعت انبساط جهان چنین می گوید:

"اگر "1" ثانیه پس از انفجار بزرگ، سرعت انبساط حتی کمتر از "1" در "100,000" "میلیون میلیون" میبود، پیش از اینکه جهان به اندازه کنونی اش برسد، دوباره از هم فرو می پاشید."( Stephen Hawking, A Brief History of Time, 1988, p. 181)

همچنین، "پُل دَیویس"( Paul Davies) نتیجۀ اجتناب ناپذیرِ این همه تعادل و محاسبۀ دقیق و شگفت انگیز را چنین بیان میکند:                                               

"مشکل است با این اندیشه به مخالفت برخاست که ساختار کنونی جهان، که ظاهراَ نسبت به تغییرات جزئیِ ارقام بسیار حساس است، با دقت خاصی تدبیر یافته است... . هماهنگی شگفت انگیز و معجزه آسای مقادیر عددی ای که طبیعت جهت مقادیر ثابت و اساسی خود مقرر داشته است، باید محکم ترین دلیلی باشد دالّ بر وجود یک طراحی کیهانی."( God and the New Physics, 1983, p. 189)

 پروفسور"جورج گرینستَین"(George Greenstein)، منجّم آمریکایی، در خصوص این حقیقت، در کتابش تحت عنوان "جهان همزیست" چنین می نویسد:

 "با بررسی تمامی شواهد، قهراً این اندیشه سر برمیآورد که یک نوع نیروی ماورای طبیعی بایستی[ در شکل گیری عالم هستی] دخیل بوده باشد."( The Symbiotic Universe, 1988, p. 27)

 کوتاه سخن اینکه، با بررسی نظام باشکوه موجود در عالم هستی خواهیم دید که وجود جهان و کاروبار جهان، بر چنان تعادلات ظریف و پیچیدگی های حیرت انگیزی استوار است که نمی توان از طریق "علل و عوامل تصادفی" آن را توجیه کرد. ناگفته پیداست که به هیچ وجه این امکان وجود ندارد که پس از انفجاری بزرگ، این همه تعادل و نظم دقیق خودبخود و از طریق صُدفه و اتفاق شکل گیرد. شکل گیری چنین نظمی آن هم بعد از انفجاری نظیر "انفجار بزرگ"( the Big Bang) ، حجّتی و برهان روشنی است دالّ بر "آفرینشی فراطبیعی".

طرح و برنامۀ بی نظیری که در جهان هستی به چشم میخورد، قطعاً بر وجود آفریدگاری دانا، قادر و حکیم مُهر تصدیق مینهد؛ او که مادّه را از نیستی، خلعتِ وجود بخشید، و آن را بی وقفه در پناه کنترل و تحت فرمان خویش دارد. این آفریدگار یکتا، کسی نیست جُز "الله"! پروردگار جهانیان. 

 ] وَهُوَ الَّذِی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ بِالْحَقِّ وَ یَوْمَ یَقُولُ کُن فَیَکُونُ [

و اوست آن [خدایی] که آسمان ها و زمین را به حقّ [و از روی حکمت] آفریده است؛ و هرگاه [بخواهد چیزی را بیافریند، فقط] ‌گوید: " باش!" پس [همان] می‌شود.  (انعام/73 )

--------------------------------------------------

عزیزان! شما می توانید کلیپِ مطالب فوق (با عنوان "علم نجوم وجود خدا را اثبات می کند. ای ملحدان بیدار شوید!") را در صفحۀ فیسبوکِ  "حقیقت اسلام" مشاهده و دانلود نمایید:

www.facebook.com/islamtruth20

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۲۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی