جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

حضور سیدحسن خمینی در انتخابات قطعی است

دوشنبه, ۴ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۱۸ ب.ظ


حجت‌الاسلام محسن غرویان از دیدار چند شب پیش خود با سیدحسن خمینی خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محسن غرویان از دیدار چند شب پیش خود با سیدحسن خمینی خبر داد و درباره کاندیداتوری یادگار امام در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: در این دیدار ایشان گفتند شرایط به گونه‌ای است که باید بیایم و احساس تکلیف بیشتری در این زمینه دارم.

 

حجت‌الاسلام محسن غرویان، از تصمیم قطعی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی برای ورود به انتخابات مجلس خبرگان خبر داد و گفت: ایشان گفتند بعد از تاسوعا و عاشورا رسما برای ورودم به انتخابات خبرگان اعلام حضور می‌کنم. ایشان گفتند شرایط به گونه‌ای است که باید بیایم و احساس تکلیف بیشتری در این زمینه دارم. با توجه به صحبت‌هایی که با ایشان داشتم به نظر من،‌ 80 درصد به انتخابات می‌آید و 20 درصد امکان ورود ندارد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این سؤال که «دلیل آن 20 درصد برای عدم ورودشان چیست؟»، گفت: به هر حال صحنه‌های سیاسی و اجتماعی هر روز یک تحولاتی را به خود می‌بیند که در تصمیمات تأثیرگذار است. با توجه به آن چیزی که من در صحبت‌های ایشان احساس کردم به احتمال 80 درصد به مجلس خبرگان ورود می‌کنند. به خصوص با توجه به عنایت‌های ویژه بزرگان حوزه علمیه قم از جمله آیت‌الله جوادی‌آملی که شب گذشته دیداری با ایشان داشتم، که درباره استعداد، نبوغ، فهم، اجتهاد و علمی بودن سید حسن نظر بسیار مثبتی داشت. از نظر آیت‌الله جوادی‌آملی، سیدحسن خمینی مدرس درس خارج حوزه هستند و فضلای زیادی در این جلسات شرکت می‌کنند. اینها هم نشان‌دهنده نگرش بسیار مثبت اساتید قم از جمله آیت‌الله جوادی‌آملی است.

 

غرویان درباره نگرش سیدحسن خمینی، افزود: سیدحسن خمینی نگرش تعاملی و رابطه خوب و نزدیکی با دولت دارد. از نظر نوع نگاه و نگرش معتقد به سختگیری‌های زیاد در اداره کشور نیستند و بینش بازتری در این‌باره دارند، همچنین اسلام رحمانی را بیشتر معتقد هستند. همانطور هم که می‌دانید ارتباطشان با مردم و جوانان جامعه بسیار خوب است. یکی از مهمترین ویژگی‌های سیدحسن خمینی که می‌توان به آن اشاره کرد مطالعات به‌روزی است که در زمینه بین‌الملل و سیاست داخلی دارند. همچنین در علم و اندیشه و فلسفه از تبحر خاصی برخوردار هستند.

 

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل محبوبیت‌ سیدحسن خمینی را می‌توان تاریخچه خانوادگی‌شان دانست.

 

غرویان با اشاره به واهمه تندروها و دلواپسان از ورود سیدحسن خمینی به انتخابات خبرگان رهبری گفت: قطعا این افراد واهمه دارند. حتی با آیت‌الله مقتداتی عضو مجلس خبرگان در این باره صحبت می‌کردم که ایشان گفتند اگر سیدحسن ورود کند، بین مردم رأی بالایی دارد. اینها همه نشانه‌ها و قرائنی هستند که نشان می دهد دلواپسان از ورود سید حسن نگرانی و خوف دارند.

 

وی در پاسخ به این سؤال که «چرا سیدحسن خمینی در سال‌های گذشته نسبت به خواسته‌ها مبنی بر ورودش به فضای رقابت انتخاباتی، پاسخ مثبتی نداشت؟»، گفت: در هشت سال گذشته فضای جامعه، فضای امنیتی، پلیسی و بداخلاقی بود و شرایط سنی سیدحسن نیز اجازه ورود به ایشان نمی‌داد؛ ولی با توجه به فضای جامعه، امروز مطالبات مردمی از سیدحسن بیشتر شده است و امیدواریم اتفاقی نیفتد و بتوانند تا آخرین روز، روی تصمیمشان بمانند.

 

غرویان یادآور شد: بخش وسیعی از روحانیت کشور با ایشان همراه هستند و به گفته آیت‌الله مقتدایی، سیدحسن خمینی تا به امروز در لیست جامعه مدرسین قرار نگرفته است؛ دلیلش را نمی‌دانم اما در سرلیست مجمع روحانیون مبارز یا لیست آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی قرار خواهد گرفت.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: این موضوع را هم اشاره کنم که در جامعه مدرسین برای ورود سیدحسن به انتخابات خبرگان موافقان و مخالفانی وجود دارند و نظر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این باره یکسان نیست.

منبع:  آنا

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۰۴
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی