جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

حجاب گونه ای از محبت به خود و هم نوع است

پنجشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۲۲ ب.ظ

 


حجت الاسلام حسن قائمی ،استاد دانشگاه و کارشناس ار....

 طنین یاس : حجت الاسلام حسن قائمی ،استاد دانشگاه و کارشناس ارشد علوم مهدویت و مشاور خانواده در توضیح اینکه حجاب نوعی محبت به هم نوع است، گفت: روزی خانمی بد حجاب به خانمی که حجاب داشته است می گوید که در این هوای گرم چرا اینقدر به خود زحمت می‌دهی و.. خانم محجبه در پاسخ می گوید که برای اینکه نگاه همسر تو را به خود جلب نکنم و تو را به صحنه رقابت نکشانم و کانون خانوادگی هم نوعان خود را استحکام بخشم که این دید در دین اسلام به آن توجه شده است .

وی ادامه داد: حجاب نوعی محبت به جنس مخالف نیز است چرا که او را به صحنه تحریک نمی‌کشد و ذهن جنس مخالف را درگیر نکرده و او را به گناه نمی‌کشاند .

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: مردان با دیدن تحریک می‌شوند اما این دیدن برای آنان ارضاء کننده و آرامش بخش نیست و تنها با حجاب است که این آرامش در جامعه به وجود می‌آید .

این مشاور خانواده افزود: حجاب نامناسب دیدگان نامحرمان را محو خود می‌کند و در چنین شرایطی برای زنان نیز سلب آرامش به همراه خواهد داشت و در این حالت حجاب نوعی محبت به خود نیز در نظر گرفته می‌شود.

قائمی ادامه داد: جوامع غربی حجاب را از زن برداشت تا بتواند زنان را استثمار کند و آنان را به صحنه رقابت کشد تا تنها برای ارضای نیازهای مادی مردان باشد و جلوه انسانی خود را به فراموشی بسپارد.

وی با بیان اینکه در فرهنگ‌های قدیمی جوامع غربی ما شاهد پوشش‌هایی مثل شنل و دامن بلند هستیم، گفت: کم کم با الگوهای جدید این مدل لباس‌ها نیز از بین رفت تا زنان بازار مصرف مناسبی برای کالاها و مدل‌های جدید باشند.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: لباس‌های جدید هزینه‌های سنگینتری را به خانواده تحمیل می‌کرد و آنها در شرایطی که همه از اینگونه پوشش استفاده می‌کنند مجبور شدند هزینه  و وقت و انرژی بیشتری را صرف مد و لباس‌های جدید نمایند.

این مشاور خانواده گفت: برخلاف برخی صحبت‌ها که حجاب را محدودیت نمی‌دانند باید گفت که حجاب در عین مصونیت، محدودیت نیز تلقی می‌شود ،‌چرا‌ که ممکن است بسیاری از اعمالی که فرد بی حجاب می‌تواند آن را انجام دهد از فرد با حجاب سلب گردد.

وی افزود: اما با کمی تدبر می‌توان دریافت که این مصونیت به محدودیت حاصل از آن  برتری دارد چرا که در صورت عدم حجاب محافظتی در برابر زیبایی‌های آفرینش خداوند وجود نخواهد داشت.

قائمی خاطرنشان کرد: کسانی که خود را به راحتی عرضه می‌کنند ازش واقعی خود را نشناخته و خود را مانند کالایی ارزان می‌دانند که به راحتی در دسترس بیگانگان می‌تواند قرار گیرد.

این استاد دانشگاه گفت: در صورتی که حجاب حریمی را برای افراد جامعه ایجاد می‌کند و این هشدار را به آنان می دهد که برای این فرد حد و مرزی مشخص وجود خواهد داشت و هر کسی نمی تواند از آن بهره ببرد .

‌کارشناس ارشد علوم مهدویت و مشاور خانواده در خاتمه تصریح کرد: زن با حجاب به همه افراد این مطلب را می‌گوید که من خودم را برای یک نفر که همسر من است نگه داشته‌ام و این محبت را تنها به او عرضه می‌کنم که بالاترین درجه محبت به همسر محسوب می‌شود و انعکاس این محبت در جامعه نمایان خواهد شد.

 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۱
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی