جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

حجاب و عفاف در تعالیم امام سجاد

دوشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۲۰ ق.ظ
 

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان با تشریح حجاب و عفاف در تعالیم امام سجاد(ع)، گفت: حجاب در کلام امام سجاد(ع) با علم و آگاهی باید تدوین و ترویج شود.

حجاب و عفاف در تعالیم امام سجاد

به گزارش با حجاب به نقل از رسا، حجت الاسلام علی اکبر میرزایی، عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان، با اشاره به موضوع حجاب و عفاف در تعالیم امام سجاد(ع) اظهار داشت: دعاهای امام سجاد(ع) صرفا دعا نیست بلکه نوعی حجاب و پوشش است.

وی ادامه داد: هر چند که حجاب به معنای پوشش و هر چیزی که نیاز به پوشاندن دارد، اعم از پوشش زبان، فکر، پا، دست و تمام اعضا نیاز به پوشش دارد، اما در آموزه‌های دین ما این نگاه به حجاب به معنی وسیع‌تری به کار می‌رود.

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: با نگاه به سیره و زندگی امام سجاد(ع) می‌بینیم روشی که آن حضرت در گسترش و ترویج فرهنگ قرآنی اتخاذ کردند، بحث دعاها است.

دعاهای امام سجاد (ع) پوششی در مقابل گناهان

حجت الاسلام میرزایی با بیان اینکه دعا سبب حجاب انسان در مقابل گناهان و آلودگی‌های شهوانی می‌شود، گفت: دعاهای امام سجاد(ع) صرفا دعا نیست، بلکه نوعی حجاب و پوشش است.

وی بیان داشت: انسان قبل از انجام هرکاری و بیان هرموضوعی ابتدا نیازمند حجاب است، بنابراین نگاه ما به سیره امام سجاد(ع) این نکته را تداعی می‌کند با دعا‌ها علاوه بر نزدیکی خود به خداوند در جهت حجاب و پوشش و عفاف نیز قدم برداشته‌ایم.

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان خاطرنشان کرد: به طور کلی منظور از حجاب و پوشش مصون ماندن انسان در مقابل گناه و آلودگی‌های دنیوی است.

حجت الاسلام میرزایی تصریح کرد: نگاه دوم در بحث حجاب و عفاف در تعالیم امام سجاد(ع) غیر از جنبه دعا، کلام، روایات و گفتاری است که از آن حضرت به ما رسیده است.

حجاب و عفاف به تبلیغ نیاز دارد/ حجاب در کلام امام سجاد(ع) با علم تدوین و ترویج شود

وی در این رابطه با بیان این نکته که مهم‌ترین نکته در کلام و گفتار امام سجاد(ع) توجه به علم و دانش است، گفت: حجاب و عفاف نیازمند تبلیغ است که از سوی عالمان و آگاهان دینی ‌بایستی به درستی تبلیغ شود.

این استاد دانشگاه عنوان کرد: علم و دانش گمشده مؤمن است، از این رو بدون آگاهی و شناخت ورود به این مباحث، انسان را از پرداختن به مسیر اصلی خارج می‌کند.

میرزایی افزود: حجاب در کلام امام سجاد(ع) دارای مراتبی است و اولین مرتبه آن داشتن علم و آگاهی است که باید تدوین و ترویج شود.

وی در ادامه این مطلب اظهار داشت: ترویج سیره عملی و الگوی رفتاری آن حضرت است که این سیره به خوبی از سوی اهل بیت(ع) و خویشاوندان ایشان به خوبی ایفا شد.

کنگره بین المللی امام سجاد(ع) یک جهش عمومی می‌خواهد

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود در بحث نقاط قوت و ضعف کنگره بین المللی امام سجاد(ع) نیز عنوان کرد: خوشبختانه کنگره سال به سال بهتر برگزار می‌شود و نقاط قوت و ضعف آن به خوبی تقویت و برطرف شده است.

به گفته میرزایی، این کنگره سال به سال توانسته موفق‌تر عمل کند، اما به شخصه احساس می‌کنم نیاز است که بنیه علمی کنگره از جهات مختلف بالا‌تر برود و با اطلاع رسانی بیشتر نیاز است که سهم بیشتری از مردم درگیر این کنگره باشند.

وی با اشاره به اینکه کارهای خوبی در بخش‌های مختلف کنگره تاکنون انجام شده، گفت: مرتفع کردن و تقویت بنیه علمی کل استان هرمزگان این کنگره اعم از سخنرانی‌ها، برجستگی‌های مباحث علمی، تشویق‌ها و همه این‌ها باید عمومی و همگانی شود و این نیاز به کار و توان بیشتری دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان در پایان اظهار کرد: برای حضور و درگیر کردن اندیشه و افکار اقشار جامعه اعم از دانش‌آموزان، دانشگاهیان، جامعه زنان، کارکنان و کارگران در جهت اهمیت این کنگره بین‌المللی باید یک جهش عمومی شکل بگیرد.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی