جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

حجاب نماد ورود به جامعه دینی است

دوشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۱۷ ق.ظ

مدیر مرکز تخصصی نماز از بی‌حیایی به سرطان تعبیر کرد و با اشاره به این مطلب که حیا مقدمه عفاف است، گفت: حجاب نماد ورود به جامعه دینی است.

برگزاری همایش عفاف و حجاب برای مربیان مهدهای کودک تهران

به گزارش با حجاب به نقل از رسا در هرمزگان، حجت الاسلام محمد صادق کفیل، مدیر مرکز تخصصی نماز دیروز در همایش عفاف و پاکدامنی در تعالیم امام سجاد(ع) در بندرعباس، اظهار داشت: مدینه شهر پیامبر(ص) در زمان امام سجاد(ع)، به بد‌ترین دوران بی‌عفتی و ابتذال تبدیل شده بود؛ به گونه‌ای که اگر زن رقاصه‌ای وارد شهر می‌شد مردم به استقبال او می‌رفتند.

وی در ادامه در بررسی وضعیت عفاف در دوران ۳۴ ساله امامت امام سجاد(ع) در مدینه بیان داشت: در مدینه زمان امام سجاد (ع)، بسترهایی که مقدمه فاصله گرفتن مردم از امام می‌شد، ایجاد شده بود.

مدیر مرکز تخصصی نماز با اشاره به شباهت‌های عصر ما با زمان امام سجاد(ع)، تصریح کرد: وضعیت کنونی جامعه در زمینه عفاف و حجاب به این دلیل است که بعد از جنگ، حرکت سجادی را در پیش نگرفتیم.

حجت الاسلام کفیل علت بهره گرفتن امام سجاد(ع) از دعا را فاصله گرفتن جامعه از معنویت و حاکم شدن فساد و بی‌بندوباری برشمرد و ادامه داد: ما نیز همانند امام سجاد (ع) دوران جنگ را پشت سر گذاشتیم، اما حرکت سجادی نکردیم و به همین دلیل شاهد ناهنجاری‌ها اجتماعی و فرهنگی در کشور هستیم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت حجاب چادر، گفت: از حجاب چادر به عنوان خط مقدم تعبیر می‌شود، از این رو چون زنان چادری ما در صف اول خط مقدم قرار دارند، این حجاب ارزشمند‌تر است.

مدیر مرکز تخصصی نماز یادآور شد: شهر مدینه در زمان امام سجاد(ع) پر از لهو لعب و گناه‌های شهوانی بود و اوج بی‌حیایی و بی‌عفتی در تاریخ اسلام مربوط به همین دوره است.

حجت الاسلام کفیل اضافه کرد: در شهر مدینه که شهر پیامبر اکرم(ص) است، به جای صدور مبلغ به سایر نقاط، زن‌های رقاصه و آوازه خوان صادر می‌شد در واقع فضای بی‌حیایی و فساد کاملا بر این شهر حاکم شده بود.

وی عنوان کرد: اهل بیت(ع) در نگاه دینی دغدغه خود نداشتند بلکه دغدغه دین داشتند و امام حسین(ع) چون می‌خواستند بعد از خودشان دین زنده بماند اجازه پیکار با دشمن به امام سجاد(ع) در صحنه کربلا ندادند، از این رو ایشان مصیبت‌های کربلا را تحمل کردند و شهید نشدند تا دین پیامبر خدا (ص) را زنده نگه دارند.

این کار‌شناس حوزه دین در ادامه با اشاره به اینکه عفاف و پاکدامنی هجمه شهوانی و گناه را از بین می‌برد، اظهار کرد: شیوه امام سجاد(ع) در تبلیغ دین و ترویج عفاف و حجاب شیوه چهره به چهره بود و گفته شده ایشان گاهی کل هفته را صرف یک نفر می‌کردند تا دین را به او بشناسانند.

حجت الاسلام کفیل استقامت و امید را از ویژگی‌های امام سجاد(ع) در از بین بردن فساد و بی‌عفتی دانست و تصریح کرد: اگر می‌خواهیم عفاف، نماز و دین در جامعه پررونق شود استقامت و امید را از دست ندهیم.

وی همچنین از بی‌حیایی به سرطان تعبیر کرد و با اشاره به این مطلب که حیا مقدمه عفاف است، گفت: حجاب نماد ورود به جامعه دینی است.

مدیر مرکز تخصصی نماز با بیان اینکه صحیفه سجادیه یک دوره تربیتی است، گفت: کنگره بین المللی امام سجاد(ع) باید با استمرار و گسترش برنامه‌ها ویژه اقشار مختلف، صحیفه سجادیه را وارد زندگی مردم کند.

حجت الاسلام کفیل اضافه کرد: اگر جدی دغدغه دین داشته باشیم و جدی وارد عمل شویم بسیاری از آسیب‌های حوزه فرهنگی کشور نیز برطرف می‌شود.

وی در پایان بر تشکیل حلقه‌ها و گروه‌های حجاب در شهر بندرعباس تاکید کرد و اظهار داشت: در حوزه حجاب و عفاف باید به گونه‌ای رفتار کرد تا افراد بدحجاب نسبت به این واجب دینی خود را مکلف بدانند.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی