جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

تعبیر امام حسن(ع) از رعایت حقوق اموات

چهارشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۱۲ ب.ظ
تعبیر امام حسن(ع) از رعایت حقوق اموات
 
سیاست در دین اسلام کاملاً از سیاست در غرب جداست، سیاست اسلامی یعنی رعایت حقوق خدا، مردم و اموات.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی (کارشناس مذهبی رسانه) گفت: شرایط هر یک از ائمه (ع) در دوران خود و مردمشان با یکدیگر متفاوت است، در دوران امام علی(ع) سه جنگ فرسایشی جمل، صفین و نهروان با ده‌ها هزار کشته همراه بود. بیش از ۳۰ هزار کشته آمار جنگ جمل، ۱۰۰ هزار آمار کشته‌های صفین و چهار هزار آمار کشته‌های نهروان است. 

یعنی سه جنگ طولانی فرسایشی نزدیک سه سال با چند ده هزار کشته در نهایت شهادت امام علی(ع) و تحویل حکومت به امام حسن(ع) صورت گرفته است، در دوران ایشان دیگر کسی رغبتی به جنگ ندارد، چرا که در هر خانواده‌ای داغی وجود دارد مردم دیگر پای جنگ نمی‌ایستند این لشکری که تحویل امام حسن(ع) شده محصول پس از سه جنگ مهم است،‌چرا که پیش از ایشان سه حادثه کلیدی رخ داد است، بنابراین گروه گروه مردم به معاویه می‌پیوندند. 

امام حسن(ع) خودشان فرمودند که کاری که کردند نظیر کار حضرت خضر بود، حضرت موسی(ع) آن زمان متوجه نشد که چرا خضر کشتی را سوراخ کرد، ایشان کشتی را سوراخ کردند که حفظ بشود و اگر این اتفاق نمی‌افتاد کشتی غصب می‌شد، صلح امام حسن(ع) نیز نظیر همین سوراخ کردن کشتی بود حتی قطعنامه امام راحل نیز در آن مقطع زمانی چنین مفهومی برای ما داشت. 

* سیاست در اسلام به چه معناست 

نکته دیگر بحث سیاست در زندگی است، سیاست سه چیز است؛ «رعایت حق خدا، واجبات و محرمات»، «رعایت حق مردم» به معنای برداشتن بار از دوش مردم و اطاعت خالصانه» از ولی امر که معنی این ولی امر همان ولی امر عادل منظور امام معصوم(ع) است. 

کسی که ولایت جامعه اسلامی را بر عهده دارد باید خالص باشد و مردم هم خالصانه به حرف او گوش دهند، این کلام امام حسن مجتبی (ع) است که «هر چه قدر او برای مردم مایه می‌گذارد مردم هم برای ولی امر مایه بگذارند» نکته سوم «رعایت حقوق اموات» است این رعایت بدین معناست که هم از مردم خیر بگویی و هم پشت سر آن‌ها را ببخشی. 

برخی خانوم‌ها از همسرانشان گله می‌کنند که این آقا وقتی عصبانی می‌شود به پدر، مادر و اموات آن‌ها فحش می‌دهد، روایت داریم که این ناسزا به میت باز نمی‌گردد بلکه به خود فرد ناسزا گوینده باز می‌گردد، با این حال باز هم طرف مقابلمان را ناراحت می‌کند، پس از این کار پرهیز کنیم. 

امام حسن(ع) می‌فرمایند که رعایت حق اموات این است به خیر از آن‌ها یاد کنیم،‌ طلب مغفرت کنیم و خطاهایشان را برجسته نکنیم، چرا که آن‌ها دیگر از این دنیا رفته‌اند مگر اینکه افراد ملعون، فاسد و فاسقی باشند مثل شمر و یزدی که روز به روز بیشتر باید لعنتشان کرد، اما حال ممکن است شما یک پدر و پدربزرگی داشته باشید که خطایی هم کرده و از دنیا رفته است، سیاست این است که یادشان کنیم و برای آن‌ها طلب مغفرت کنیم. 

سیاست در دین اسلام کاملا از سیاست در غرب جداست، سیاست اسلامی یعنی چند کلمه رعایت حقوق خدا، مردم و اموات. سیاست اسلامی یعنی پاسداشت حقوق خدا، مردم و اموات و اجازه ندادن ضایع شدن این حقوق.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۷
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی