جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

بنا بر گفته علامه حسن زاده آملی در کتاب هزار و یک نشان قبر حضرت لوط نبی(ع) در این مکان واقع شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، نگهداری و آبادسازی بقعه امامزادگان و پیامبران داخل ایران است.

 

 

وضعیت تاسف انگیز و اسف‌بار مزار حضرت لوط نبی(ع) در شهرستان رباط کریم، واقع در استان تهران، سازمان اوقاف و امور خیریه را بر آن داشت، تا در سال 1382 اقدام به بازسازی و مرمت مقبره این پیامبر الهی نماید.

 

 

 

اما هم زمان سازمان میراث فرهنگی با اطلاع یافتن از این موضوع، وارد ماجرا می‌شود، و با تکیه بر تاریخی بودن این بنا، مانع از ادامه کار سازمان اوقاف می‌شود، و این بنا را در تاریخ 2 بهمن 1382 با شماره 10814 به ثبت می‌رساند.

 

اما پس از جلوگیری از مرمت، و ثبت بنا، مقبره حضرت لوط به شکل فعلی رها، و مورد بی مهری قرار می‌گیرد. بنا بر گفته علامه حسن زاده آملی در کتاب هزار و یک نشان قبر حضرت لوط نبی(ع) در این مکان واقع شده است.

 

 

 

رئیس سازمان اوقاف کشور در این رابطه گفت: اگر مسؤلیت با میراث فرهنگی است، باید کارهای لازم را انجام دهند، اما در حاضر قرار شده است در غالب یک تفاهم‌نامه به نتیجه برسیم.

 

گقتنی است نماینده رباط کریم، در مجلس شورای اسلامی آذر ماه سال گذشته با هشداری صریح اعلام کرد: متولیان اداره میراث فرهنگی و اوقاف در جریان باشند که بنای مرقد مطهر حضرت لوط پیغمبر (ص) در حال تخریب کلی قرار گرفته و اگر این اتفاق صورت پذیرد، در خانه ملت سکوت نخواهم کرد و مقصران این حرکت را رسوا می کنم.

 

"ابراهیم نکو" نماینده مردم رباط کریم

 

نام حضرت لوط، به خاطر تشریح ماجرای قوم سرکش و شهوت رانش 27 بار در قرآن ذکر گردیده است. حضرت لوط (ع) برادر زاده حضرت ابراهیم(ع) بوده که برای تبلیغ و هدایت مردم شهر "سدوم" وارد این شهرمی شود. اما پس از سالها دعوت و هشدار به مردم برای ترک عمل شنیع لواط از طرف خدا فرمان می‌گیرد که قوم خود را ترک کند، زیرا به این قوم عذاب نازل می‌شود.

 

 

 
 

بیان شهوت رانیهای شنیع (همجنس بازی) این قوم سرکش در قرآن نشان از اوج زشتی عمل آنان، و بیان تلاشهای حضرت لوط در قرآن برای ممانعت از این عمل شنیع، پیامی برای آیندگان است تا برای ممانعت از این عمل شنیع تمام تلاش خود را به کار بندند.

 

خداوند متعال در آیات متعدد قرآن کریم با تعابیر مختلف این رابطه نامشروع و خلاف فطرت آدمی را مورد نکوهش قرار داده است.
در "سوره اعراف آیه 81" آمده است که لوط به آن‌ها می گوید: "بل انتم قوم مسرفون؛" بلکه شما گروهی اسراف کار (و متجاوز) ید.
 
در "سوره ی انبیا آیه 74" می خوانیم:
"و نجیناه من القریته التی کانت تعمل الخبائث انهم کانوا قوم سوء فاسقین"  و او را از آبادی که همواره (مردمش کارهای) پلید انجام می دادند، نجات دادیم، [چرا] که آنان گروهی بد [کار و] نافرمانبردار بودند.
 
و در" شعراء، 166" می‌خوانیم که لوط به آن ها گفت: "بل انتم قوم عادون" بلکه شما گروهی تجاوزگرید!
و در "سوره نمل آیه 55" آمده است: "بل انتم قوم تجهلون،"بلکه شما گروهی هستید که نادانی می کنید.
و در "سوره عنکبوت آیه 29" از زبان لوط چنین آمده است: "اءنکم لتاتون الرجال و تقطعون السبیل"  آیا واقعاً شما به سراغ مردان می روید و راه (تداوم نسل انسان) را قطع می کنید.

 

 

مزار حضرت لوط نبی (ع) در روستای پیغمبر، واقع در شهرستان رباط کریم تهران قرار دارد، اکنون که این پیامبر عظیم‌الشان در نزدیکی پایتخت جهان اسلام آرمیده، جا دارد سازمانهای مسؤل با همکاری افراد خیر و اهل وقف نسبت به بازسازی و آبادانی مزار این پیامبر مقرب درگاه خدا اقدامی مناسب انجام دهند.

 

 

 

 

















 
گزارش: از علی کاظمی
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۷
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی