جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

ترفندها و حیله های پیروان مکر و فریب در فضای مجازی

به مثالهای زیر توجه کنید:

1

ترجیح میدهم بجای(!!) آنکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم؛ در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم!

 توضیح:

نویسنده، با ظرافت، نشستن در مسجد (با استعاره از نماز واجب) را همراه با یک امر مذموم (حواس پرتی یا اشتغال به دنیا) همراه کرده و یک مستحب (تفکر به خدا) را جایگزین آن کرده است! شنونده هم به به کرده و آنرا تحسین نموده و ناخودآگاه پا جای پای شیطان میگذارد و در دامش می افتد.

2

من رقص دختران هندو را از نماز پدر و مادرم بیشتر دوست دارم؛ چون آنها از روی عشق میرقصند و اینها از روی عادت نماز میخوانند !!

توضیح:

نویسنده این بار گستاخانه تر یک امر حرام را جایگزین دستور خدا نموده و علاوه بر تهمت به پدر و مادر خود، باز هم با ممزوج کردن یک صفت ظاهراً بدِ عمل کننده به عبادتِ واجب الهی، آنرا با یک فعل حرام همراه با عشق !! مقایسه نموده و مکر و عمل شیطان را تبلیغ مینماید.

3

در ماه رمضان چند جوان پیر مردی را دیدند که یواشکی غذا میخورد؛

به اوگفتند ای پیر مرد مگه روزه نیستی؟

پیرمرد گفت چرا روزه هستم، فقط آب وغذا میخورم! جوانها خندیدند و گفتند واقعا؟

پیرمرد گفت بلی ، دروغ نمیگویم، به کسی بد نگاه نمیکنم، کسی را مسخره نمیکنم، با کسی با دشنام سخن نمیگویم، کسی را آزرده نمیکنم، چشم به مال کسی ندارم و ...

بعد پیرمرد به جوانان گفت آیا شما هم روزه هستید؟

یکی از جوانان درحالی که سرش را پایین نگهداشته بود به آرامی گفت خیر ما فقط غذا نمیخوریم.

توضیح:

نویسنده در اینجا ایجاد بدعتی در روزه گرفتن را رواج میدهد و سعی در بی ارزش قرار دادن روزۀ جوانان مومن امروزه را دارد! درست است در اسلام و در سفارشات پیامبر جلیل القدر(صلی الله علیه و آله وسلم) واصحاب رسول (رضی الله عنهم)آمده است کسی که روزه میگیرد باید تمام اعضاء و جوارح آن (چشم و گوش و زبان و ...)روزه باشند و نه فقط شکم، ولی باید گفت انسان که معصوم هم نیست و اگر در ابتدای امر نتواسنت آنگونه که شرع سفارش و دستور داده تمامی نکات را رعایت کند پس دیگر باید روزه خواری کند و انگاه با ادعای اینکه اینکار بهتر از اینست که با یکی از جوارحش همچون زبان گناه کند و آنگاه دهان را از خوردن باز دارد!

 بلکه مسلمان ملزم با انجام احکام الهی، بایستی در تمامی ابعاد سعی و تلاش خویش را در به انجام رساندنِ دستورات الهی بکند و آنطور که در اسلام سفارش شده باید فریضۀ واجب روزه را بجای آورد.

⚡️⚡️⚡️

نظایر این نوع استراتژی شیطانی را در متون مختلفی که در دنیای مجازی برای شما می آید،میتوانید مشاهده کنید:

تقابل عبادات واجب با مستحبات عوام فریب

حج، با کمک مالی به مستمندان

روزه،با سیر نمودن گرسنگان

نماز، باتفکر و تشکر زبانی از خدا

حتی مستحبات با مستحبات دیگر

 

نکته:

هیچ کس منکر خوبی اعمال مستحبی نیست و اتفاقا همین کسانیکه به انجام واجبات اهمیت میدهند عمدتا موفقتر به انجام مستحبات هستند...

ولی استراتژی شیطان گمراهی بندگان و جابجایی اعمال است و همین کار، ابلیس را کافیست که انسان را از دین خدا خارج نماید.

کلیدواژه این استراتژی: " بجایِ ..." میباشد.

لطفا کاملاً هوشیار و بیدار باشید.

 هیچ متنی را بدون تفکر و تعقل در دنیای مجازی ارسال نکنیم.

بقول معروف: در زمینِ حریف بازی نکنیم.

مشکل اینجاست که در این نوع نوشتار سعی میشود هر عبادتی را با عملی نادرست همراه کنند تا در نهایت انجام عبادت را به بهانۀ انجام دادن عمل بصورت نادرست کل صلاحیت عمل را نفی کنند.

صورت درست اعمال و جملات چنین است:

ترجیح میدهم به جای آنکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم! قبل از نشستن در مسجد فکری به حال کفشهایم کرده باشم؛ آنگاه در مسجد نشسته و به خدا و عظمتش بیاندیشم.

واضح است که قبل از پرداختن به عملی واجب، ضروریست که شرایط مهیای عمل را پیش انجام آن فراهم کرده باشیم!!

روزی یکی از اعراب مسلمان بادیه به مسجد جهت انجام نماز وارد شد. رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) از وی پرسید که چی همراه خودت داری؟ جواب داد یک شتر؛ فرمود (صلی الله علیه و آله وسلم) شترت الان کجاست؟ جواب گفت که او را بیرون مسجد با طنابی مهار کرده ام؛ رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمود آیا نگران این نیستی که مهارش را برکند و بگریزد و از دستش دهی؟ جواب داد: نه! آنچه را که  از محکم کاری در آن باید انجام میدادم انجام داده ام و بعد از آن دیگر در دست الله متعال است و آنچه او تعالی اراده کرده باشد همان خواهد شود و تقدیر هرچه باشد بدان راضی ام.

توجه میفرمایید که یک مسلمان واقعی پیش از انجام عبادات و دستورات الله منان، پیش نیازهای عمل را برآورده میکند آنگاه به خود عمل میپردازد  که در اینصورت در فکر چیز دیگری جز عبادتش نخواهد شد (همچون آداب طهارت و وضو و انتخاب مکانی پاک، پیش از انجام نماز).

و:

نماز و پدر و مادرم - هرچند ممکن است از روی عادت باشد - با وجود این مطمئنم که خداوند آنرا دوست میدارد و به آنها پاداش میدهد، اما دوست دارم توجیهشان کنم تا عاشقانه نماز بخوانند تا خداوند نیز آنان را عاشقانه پاداش دهد.

و:

 کاش دختران هندو میفهمیدند عشق با رقص زشتشان در هم آمیخته نخواهد شد چه بسا که عشق و شهوت را باهم درآمیخته اند!

و:

پیرمرد را خداوند پاداش دهد به خاطر حفظ دل و زبانش و به جای روزه خواریش که بر اثر ناتوانی است، الله تعالی به او توانایی مالی دهد تا فدیه ی آن را پرداخت کند!

و:

جوانان را توفیق دهد تا زبان و دلشان نیز روزه باشد تا اجر کامل آنرا دریافت کنند!

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۶
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی