جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

بشقابی پر از لقمه‌های حرام

دوشنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۴۰ ق.ظ

با گسترش استفاده از شبکه‌های ماهواره ای خواسته یا ناخواسته بشقاب هایی را بر پشت بام خانه ها گذاشته ایم که مملو از لقمه های تردید، انحطاط فکری، ابتذال، خشونت، خیانت و تجاوز است و بی‌مهابا خود و خانواده هایمان را بر سر این سفره می‌نشانیم.

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»: بحث حلال بودن رزق و روزی و لقمه های حرامی که بر سر سفره خانواده آورده می شود چیزی است که آیات و روایات وسیره بزرگان و عرفا وعلما همه بدون استثنا بر آن تأکید دارند و در نقش حتمی آن بر روح و روان آدمی صحه گذاشته اند. سیری در اوراق مملو از عبرت تاریخ نیز مؤید این مطلب است.


چه بسا لقمه های حرام بر سر یک سفره نسلی را به تباهی ومسیرهای درستی را در تاریخ به انحراف کشانده است و جالب اینکه همه نیزبه این مطلب واقف بوده و از لقمه حرام پرهیز می کنند.


اما نمیدانم ما را چه شده که نسبت به آوردن لقمه های حرام بر سر سفره اندیشه و افکار و روح خانواده ها و جامعه بی تفاوت و ناآگاهیم؟!


متأسفانه امروزه با گسترش استفاده از شبکه های ماهواره ای که دستاورد دنیای غرب برای به انحطاط کشاندن جامعه مسلمانان است، خواسته یا ناخواسته بشقاب هایی را بر پشت بام خانه ها گذاشته ایم که مملو از لقمه های تردید، انحطاط فکری، ابتذال، خشونت، خیانت، جنایت و تجاوز است و بی مهابا خود و خانواده هایمان را بر سر این سفره ها می نشانیم.


لقمه هایی که دستاورد مدرنیته غرب است و جامعه صاحب لقمه را امروز در منجلاب فساد و تباهی  فرو برده است جامعه ای که نیمی از دختران نوجوان زیر ۱۷سال آن، تجربه رابطه جنسی نامشروع را داشته و هر سال نزدیک به یک میلیون دختر نوجوان زیر ۲۰ سال آن باردار می شوند.


جامعه ای که ره آورد آن رشد همجنس گرایی و تشکیل خانواده های همجنس، شیوع ازدواج های ممنوعه همچون ازدواج با محارم و ازدواج با حیوانات، افزایش خانواده های تک والدینی، افزایش خشونت در خانواده ها خصوصا علیه زنان و کودکان و ده ها مورد دیگر است.


حال به نظر شما این سفره ارزش نشستن دارد؟ آیا این سفره با این لقمه های مسموم و حرام در شأن مردم مسلمان، دیندار و غیرتمند ما هست؟


پس بیایید حریم و حرمت خانواده را با لقمه های حرام از بین نبریم و با ذکر و یاد خدا، تلاوت قرآن، اهمیت به نماز و دیگر واجبات، نسلی پاک و سرنوشت ساز را تحویل جامعه دهیم.

 

 

احمد اورنگ- مسئول بسیج اساتید ایلام

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۹
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی