جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)



انتخاب بازیگران سینمای ایران به عنوان داور جشنواره های رنگارنگ بین المللی به موضوعی جدید در حوزه سینمای انقلابی در ایران تبدیل شده است که اگر به زوایای مختلف آن توجه نشود، قطعاً سینمای کشور متضرر خواهد شد.
بنا بر این گزارش ، چند صباحی است که استقبال مجامع سینمایی از بازیگران سینمای ایران بالاخص بازیگران زن کشورمان به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.
انتخاب لیلا حاتمی به عنوان یکی از داوران بخش «Révélation» (مکاشفه) سی و هفتمین جشنواره فیلم‌های آمریکایی دوویل فرانسه، انتخاب وی به عنوان داور یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش، دعوت از تهمینه میلانی برای داوری در چهل و دومین دوره جشنواره گوا هند، انتخاب آناهتا نعمتی به عنوان داور پانزدهمین دوره فستیوال بین‌المللی فیلم آوانکا پرتغال و دعوت از هنگامه قاضیانی برای داوری آثار بخش مسابقه نوزدهمین جشنواره وارنا بلغارستان آن هم در چند وقت اخیر گواهی بر این مدعاست.
لازم به توضیح است که برخی از این بازیگران و کارگردانان ایرانی که به این جشنواره ها دعوت می شوند فراموش کرده اند که آنان نماینده ملت ایران در این مجامع به ظاهر فرهنگی هستند و باید در کنار آشناکردن ملل مختلف با سینمای ایران، مروج فرهنگ ایران اسلامی باشند.
متاسفانه این افراد نه تنها به این مهم نمی پردازند بلکه بسیاری از این هنرپیشگان ایرانی با پوشش و آرایشی بسیار زننده در این مراسم حضور می یابند که اصلا در شأن یک مسلمان نیست. آرایش و پوشش برخی از آنان چنان زننده است که حتی با بعضی از سینما گران غیرمسلمان و لائیک چندان تفاوتی ندارد.
در کنار این داوران برخی از بازیگران زن ایرانی که برای اکران فیلم هایشان به خارج از کشور سفر می کنند رویه همکاران خود در نوع پوشش و رعایت شئون اسلامی را به منحصه ظهور دشمنان نظام می گدارند.
پیش از انتشار تصاویر حضور برخی از بازیگران و هنرمندان ایرانی در مراسم های خارجی، پیشاپپیش از مخاطبان خود عذر خواهی می کند؛
لیلا حاتمی در جشنواره فیلم مراکش


نیکی کریمی در سفر به آنتالیای ترکیه

قابل ذکر است که این بداخلاقی های زنان سینمای ایران در سایه غفلت و اهمال مسئولان فرهنگی جامعه به وجود آمده است و همچنین گفتنی است پیش از این بازیگرانی چون فاطمعه معتمد آریا، گلشیفته فراهانی و مینا لاکانی از کشور خارج شدند و حجابشان را به طور علنی کنار گذاشتند.
به نظر می رسد انتقادات و تاکیدات مراجع تقلید، علما، مسئولان و همچنین مردم در خصوص مبارزه با این بداخلاقی های سینمای ایران کارساز نبوده و سینما با این روندی که در پیش گرفته هر روز به ورطه ابتذال نزدیک تر می شود.
در پایان از مسئولان فرهنگی وزارت ارشاد و دیگر مسئولان مرتبط درخواست می شود که تا یا تعیین یک راهبرد مشخص برای نظارت بر هنرپیشگان ایرانی خارج از کشور ، اجازه حضور این افراد در این مراسم های مبتذل گونه را بگیرند که در نهایت شاهد ترویج سینمای غیر اخلاقی در کشور نباشیم.




نیکی کریمی در سفر به آنتالیای ترکیه



بهاره افشاری، لادن مستوفی، تهمینه میلانی و مهناز افشار



تهمینه میلانی و لادن مستوفی در کنار بهروز وثوقی





ساره بیات



شیلا خداداد

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۲۹
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی