جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

1443161210674_118263.jpg

رئیس بیمارستان گلستان اهواز با اشاره به سی و پنجمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس گفت: نقش بیمارستان گلستان اهواز به عنوان یکی از مراکز اصلی ارجاع و درمان مجروحان جنگی در آن دوران، قابل توجه و فراموش‌نشدنی است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، دکتر حمیدرضا آرتی با اشاره به نقش مهم و حیاتی این بیمارستان در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: بیمارستان گلستان در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی، یکی از بیمارستان‌های مهم پشت جبهه به شمار می‌رفت و بسیاری از مجروحان خطوط مقدم نبرد با دشمن برای درمان به این مکان منتقل می‌شدند.

وی افزود: در زمان جنگ، تعدادی بیمارستان صحرایی در مناطق جنگی با امکانات مناسب وجود داشت ولی خدمات قابل ارائه در این بیمارستان‌ها به انجام یک سری اقدامات اولیه درمانی محدود می‌شد و پس از آن رزمندگان مجروح برای ادامه درمان به بیمارستان‌های اهواز، از جمله بیمارستان‌های بقایی، گلستان و امام خمینی(ره) اعزام می‌شدند.

آرتی با بیان این که نقش بیمارستان گلستان در تقویت جبهه‌ها بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: در آن سال‌ها بیمارستان گلستان اهواز وضعیت ویژه‌ای داشت و روزانه مجروحان جنگی بسیاری به این مکان منتقل می‌شد، با این وجود بسیاری از اعمال جراحی حتی در آن شرایط دشوار نیز در این بیمارستان انجام می‌شد.

وی گفت: این بیمارستان در دوران دفاع مقدس از جمله بیمارستان‌های مهم پشت جبهه بود و حتی در برهه‌ای، به دستور مقام معظم رهبری (رییس شورای عالی دفاع) و به علت در تیررس بودن بیمارستان گلستان در حمله‌های نظامی رژیم بعثی عراق، برای مدتی کارکنان و تجهیزات این بیمارستان، به هتل نادری اهواز انتقال یافت و بیمارستان در آنجا مستقر شد.

رییس بیمارستان گلستان اهواز با تاکید بر ضرورت و اهمیت زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا، گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس، نقاط مختلف بیمارستان گلستان به پوسترها، پرچم‌ها و تصاویر مربوط به دوران دفاع مقدس، مزین شده و در محوطه بیمارستان، به شکلی که موجب خللی در روند درمان بیماران نباشد، اقدام به پخش سرودهای حماسی دوران جنگ شده است.

وی تصریح کرد: شهدایی مانند شهید سید محمدعلی حکیم که همراه شهید علم‌الهدی در هویزه به شهادت رسید و شهید سید محمد حکیم خبرنگار صدا و سیمای خوزستان، شهید مجید بقایی فرمانده قوای یکم کربلا، شهید محمدعلی رهنمون رئیس بیمارستان صحرایی خاتم الانبیاء(ص) در طلائیه، شهید عبدالرضا موسوی جانشین شهید جهان آرا، شهید قاسم آفریدون، شهید لک و شهید احمد قاری دزفولی از جمله کارکنان بیمارستان گلستان اهواز و مایه افتخار این مرکز هستند و همچنین بسیاری از شهدای دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی نیز در بیمارستان گلستان آموزش می‌دیدند.

آرتی از افرادی که در دوران دفاع مقدس در این مرکز فعالیت داشته و یا در این بیمارستان بستری شده اند، درخواست کرد تا جهت هماهنگی برای ارسال آثار و خاطرات از طریق شماره پیامک 300072016 با مسئولان بیمارستان گلستان اهواز در ارتباط باشند.

انتهای پیام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۲۰
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی