جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

اینجا خوش می گذرد + تصاویر

شنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۳۳ ب.ظ

در طرح هجرت امر بازسازی، بهسازی و مرمت به گونه ای است که کاملا با توانایی دانش آموزان انطباق دارد، رنگ آمیزی مدارس، مرمت دیوارها و نیمکت ها شایع ترین کار در طرح هجرت است. از یک سو دانش آموزان اوقات فراغتشان را غنی می کنند و خانواده ها با خیال راحت فرزاندانشان را به بسیج و آموزش و پرورش می سپارند و از سوی دیگر مدارس کشور با کمترین هزینه ممکن بهسازی و مرمت می شود تا همه چیز برای آغاز یک سال تحصیلی با نشاط در مهرماه فراهم شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، بازسازی، بهسازی و مرمت 84 هزار مدرسه؛ این اتفاق حاصل تلاش یک میلیون و 800 هزار دانش آموز بسیجی است که در بستر طرح هجرت محقق شده است. طرح هجرت هر ساله با همکاری بسیج سازندگی و وزارت آموزش و پرورش در ایام تعطیلات و فراغت تابستانی دانش آموزان برگزار می شود. هر سال بسیج سازندگی دانش آموزان داوطلب را سازماندهی و سازمان نوسازی هم مدارس نیازمند مرمت را معرفی می کند و بدین ترتیب کار شروع می شود.

 

در طرح هجرت امر بازسازی، بهسازی و مرمت به گونه ای است که کاملا با توانایی دانش آموزان انطباق دارد، رنگ آمیزی مدارس، مرمت دیوارها و نیمکت ها شایع ترین کار در طرح هجرت است. از یک سو دانش آموزان اوقات فراغتشان را غنی می کنند و خانواده ها با خیال راحت فرزاندانشان را به بسیج و آموزش و پرورش می سپارند و از سوی دیگر مدارس کشور با کمترین هزینه ممکن بهسازی و مرمت می شود تا همه چیز برای آغاز یک سال تحصیلی با نشاط در مهرماه فراهم شود.

 

 

اینجا خوش می گذرد

دبیرستان دخترانه عاشورا واقع در شهرک قدس شهریار یکی از مدارسی است که مشمول طرح هجرت شده. در اینجا 30 دانش آموز پسر با هدایت آقای حسین بشارتی که خود فرهنگی و ناظم یک مدرسه پسرانه است، مشغول مرمت، رنگ آمیزی و نقاشی نمای بیرونی مدرسه و کلاس های درس هستند.

 

آقای بشارتی در تشریح فعالیت دانش آموزان بسیجی می گوید: "این ششمین سال حضور من در طرح هجرت است، کار نقاشی و طراحی روی دیوار را دوست دارم و هر سال همراه بچه ها می آیم. بچه ها هر روز ساعت 8 صبح در مدرسه حاضر می شوند، تا ساعت 10 کار می کنند، میان وعده می خورند، فوتبال بازی می کنند و در کلاس اخلاق حاضر می شوند و دوباره کار شروع می شود. این بیستمین روز کار است و تا پایان برنامه 25 کلاس درس رنگ آمیزی می شود. بچه ها در اینجا فضای جالب و صمیمی را تجربه و دوستان جدیدی پیدا می کنند. خانواده ها هم با ما تماس می گیرند و از کیفیت کار فرزندانشان می پرسند. از همه مهمتر اینکه بچه ها یک حرفه را یاد می گیرند و حتی می توانند درآمد داشته باشند. آن دانش آموزی که می بینید در حال راهنمایی سایرین است، در همین طرح هجرت نقاشی را یاد گرفت و حالا از این طریق امرار معاش می کند."

 

 

طبقه دوم مدرسه عاشورا، بتونه کاری شده و یک دست رنگ خورده. بچه ها حالا قرار است دست دوم را بزنند، همگی کار را جدی گرفته اند و مرتبا بر سر کیفیت رنگ آمیزی شان کری می خوانند و سعی می کنند عقب نمانند، بازار شوخی های دانش آموزی هم گرم است. امیررضا که دانش آموزان کلاس ششم است، درباره علت شرکتش در این طرح می گوید: "بعد از ظهرها به کلاس زبان و باشگاه می روم اما صبح ها کاری برای انجام دادن نداشتم، رفیقم که عضو بسیج بود پیشنهاد کرد بیاییم به این مدرسه برای نقاشی و با بچه محل ها دسته جمعی آمدیم. اینجا خوش می گذرد و وقتم جلوی تلویزیون تلف نمی شود."

 

از طرح هجرت تا اقتصاد مقاومتی

هنرستان دخترانه کار و دانش قدس یکی دیگر از مدارسی است که طرح هجرت در آن اجرا می شود با این تفاوت که با ابتکار مدیر مدرسه و بسیج دانش آموزی علاوه بر رنگ آمیزی و بهسازی فضای مدرسه، یک طرح درآمدزا نیز برای دانش آموزان رشته خیاطی تعریف شده است.

 

صفورا تجللی، مسئول بسیج دانشجویی شهرک قدس درباره این طرح می گوید: "مدارس دخترانه هر سال لباس فرم دانش آموزانشان را به کارگاه های خیاطی سفارش می دهند. امسال تصمیم گرفتیم تا با مدارس دخترانه منطقه وارد مذاکره شویم و آن ها را قانع کنیم که لباس های فرم شان را به این هنرستان سفارش بدهند. با ثبت نامی که انجام شد، 25 دانش آموز سال سوم رشته خیاطی برای حضور در این طرح اعلام آمادگی کردند و کار از اول تیرماه شروع شد. قیمت هر لباس فرم با کیفیت پایین تر و طراحی معمولی تر در حال حاضر 80 هزار تومان است اما ما هر لباس فرم را با جنس و طراحی زیباتر فقط 50 هزار تومان می فروشیم که کمک خوبی به خانواده ها در آغاز سال تحصیلی است. این طرح در واقع هم آموزش کارآفرینی برای دانش آموزان است و هم برای آن ها درآمدزاست و عواید آن بین دانش آموزان توزیع می شود. تا پایان طرح 700 لباس فرم تولید می کنیم."

 

منصوره دستی مدیر هنرستان قدس نیز خاطرنشان می کند: "بچه ها در این طرح با الفبای کارآفرینی آشنا می شوند و پس از گرفتن دیپلم خیاطی راحت تر از دیگران وارد بازار کار می شوند. از ساعت 8 تا 12 صبح هر روز در مدرسه حاضر می شوند و ضمن پر کردن مطلوب اوقات فراغتشان، درآمد هم کسب می کنند. این طرح می تواند در همه هنرستان های کار و دانش و در همه رشته ها اجرا شود، هم خیال خانواده ها درباره اوقات فراغت فرزندانشان راحت می شود، هم بچه ها به فضای حرفه ای کار نزدیک تر می شوند."

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۴
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی