جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

اهمیت و جایگاه مهدویت در مکتب تشیّع

دوشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)
از دیدگاه مکتب تشیّع، مسأله مهدویت و نوید ظهور مصلح جهانی یک مسأله کهن و ریشه‌دار است و سابقه آن به نخستین روزهای طلوع فجر اسلام و عصر پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) بر می‌گردد.
به اعتقاد شیعه، علاوه بر آیات متعددی که در قرآن کریم وارد شده و پیشوایان معصوم (علیهم السلام) آنها را به وجود مقدس حضرت مهدی (علیه‌السلام) تفسیر و تأویل کرده‌اند، هزاران روایت و حدیث معتبر از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) و جانشینان آن حضرت از روزهای نخستین ظهور دین مبین اسلام بیان گردیده که در آنها از کلیّه صفات، خصوصیّات و جزئیات زندگی حضرت مهدی (علیه‌السلام) این که پس از تولّد دوباره غیبت خواهد داشت و بعد از غیبت طولانی ظهور خواهد کرد، و با تشکیل حکومت واحد جهانی، عالم را از عدل و داد پُر خواهد کرد، بیان شده است.
شیعیان بر اساس روایات اسلامی بر این باورند که مهدی موعود (علیه‌السلام) سرّی از اسرار حق و رازی از رازهای نهفته خداوند و آخرین برگزیده الهی است.

ایشان از نسل پاک پیامبر (صلی الله علیه و آله) و نهمین فرزند از فرزندان امام حسین (علیه‌السلام) و فرزند بلافصل امام حسن عسکری (علیه‌السلام) است.
آن حضرت همنام و هم کنیه پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) و هم اکنون زنده است و آنگاه که اخلاق و معنویّت از میان بشر رفت بربندد و ظلم و ستم سراسر عالم را فراگیرد، اسباب ظهور مهیّا گردد، حضرت مهدی (علیه‌السلام) به فرمان حق قیام می‌کند و به همه ظلم و جورها و بی‌عدالتی‌ها پایان می‌دهد.
شیعیان بر اساس عقل، کتاب و سنّت عقیده دارند که با ظهور ولیّ خدا و آمدن آن موعود مکتبها هیچ حکومت باطلی روی زمین باقی نمی‌ماند. بلکه همه مکتب‌های موجود و حکومت‌های مقتدر زمان یکی پس از دیگری از بین رفته و متلاشی می‌گردند. مظهر شرک، کفر، الحاد و بی‌عدالتی از بین می‌رود. عدالت به معنی واقعی کلمه محقق می‌گردد و هر حقّی به صاحب حق می‌رسد.
همگان در رفاه و آسایش زندگی می‌کنند، از ظلم و ستم و بی‌عدالتی خبری نیست، و در سرتاسر جهان هستی، تنها یک نظام حکومت می‌کند که آن هم نظام عادلانه اسلام و احکام نجات‌بخش آسمانی قرآن کریم است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۵
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی