جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

 

(بسم الله الرحمن الرحیم)

یک اندیشکده صهیونیستی نوشت: توافق وین احتمالا در آینده منجر به به‌کارگیری نیروی نظامی علیه ایران با شدت بیشتر از حال حاضر خواهد شد.

«یاکوف عامیدرور»،  ژنرال ذخیره ارتش رژیم اسرائیل و مشاور سابق «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل در گزارشی پیرامون توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی نوشت: توافق وین تنها مواجهه با ایران را به تاخیر انداخته است.عامیدرور در این گزارش نوشت: این توافق احتمالا در آینده منجر به بکارگیری نیروی نظامی علیه ایران خواهد شد تا بدین وسیله در تلاش این کشور بسوی تسلیحات هسته‌ای وقفه ایجاد شود. این مسئله در شرایطی بسیار بدتر از آن‌چه که بواسطه این توافق بدان رسیده شده ،یعنی «ایران بمراتب قوی‌تر» رخ خواهد داد.

از دیدگاه نویسنده، آمریکا مدعی است که بهترین توافق ممکن با ایران صورت گرفته است اما بهترین راه برای اسرائیل بررسی نتایج حاصله از این توافق است. به عنوان مثال برخی سئوال می‌کنند که چرا آمریکا در مذاکره با ایران دیگر موارد چون مداخله ایران در امور تروریستی (ادعای نویسنده) را در این فرآیند وارد نکرد. اما آمریکا در پاسخ عنوان کرد که بدلیل این که ورود این موارد مذاکرات را پیچیده می‌کرد، از پرداختن به آن خودداری کرده است و این‌که حتی شاید این مسئله منجر به درخواست‌های بیشتر ایران در مذاکرات می‌شد. بنابر این آمریکایی‌ها تنها در مذاکرات بر مسئله هسته‌ای تمرکز کردند.

عامیدرور در ادامه نوشت: در خاتمه هر دور از مذاکرات ایران به دنبال دو امتیاز در زمینه موضوعات غیر هسته‌ای یعنی برداشتن تحریم‌ها در برنامه موشکی و تسلیحات متعارفشان داشت. در هر دو مورد نیز واشنگتن با درخواست ایران موافقت کرد در حالی‌که این‌ها ربطی به موضع هسته‌ای نداشتند. قرار است تحریم‌های اعمال شده بر سلاح‌های متعارف نیز بعد از 5 سال برداشته شوند و تحریم بر موشک‌های ایران نیز 3 سال بعد رفع شوند. بنابر این ایران موفق شده است در حین مذاکرات در زمینه یک موضوع غیر هسته‌ای امتیاز بگیرد اما  هئیت آمریکا مبادرت به انجام چنین کاری از ایران نکرد. پس می‌توان گفت که اگر تلاشی برای پرداختن به موضوعات مهم و حیاتی در جریان مذاکرات رخ نداده ، غیر ممکن است که ادعا شود بهترین توافق ممکنه صورت گرفته است.

نویسنده در جایی دیگر نوشت: حال باید گفت چاره کار چه بود؟ پاسخ واضح است. چاره کار افزایش فشار بر ایران  و آمادگی جدی برای اقدام نظامی بودند که گزینه‌های روی میز را شدیدتر می‌کرد و آنگاه چنین توافقی بهتر می‌شد.

در ادامه این مطلب آمده است: توافق وین انتخاب بین توافق بد همانند آن چه که صورت گرفت و توافق به مراتب بهتر بود زیرا ایرانیان بهرحال نیاز به حصول توافق داشتند. این‌که چرا 6 قدرت جهانی با توافق بد با ایران موافقت کردند سئوالی تاریخی جالب است و البته این که اسرائیل با توافقی باقی گذاشته شده که برایش بسیار خطرناک است.

نویسنده در ادامه این گزارش  به توضیح چرایی بد بودن توافق برای اسرائیل پرداخته و نوشت: توافق وین وضعیت را بسیار بغرنج و خطرناک‌تر کرده است . ایران حتی اگر به طور کامل پایبند به این توافق باشد ، هنگامی‌که سختگیری‌ها و تحریم‌ها 15 سال بعد خاتمه یابند، بعد از آن کشوری ظهور می‌کند که از لحاظ نظامی، اقتصادی بسیار مستحکمتر خواهد بود. این وضعیت تقریبا منجر به استفاده از نیروی نظامی علیه ایران خواهد شد زیرا این کشور بی‌شک سعی در ساخت سلاح های هسته‌ای می‌کند و با مقاومت در برابر قدرت‌های خارجی نفوذ مطلوبی را در خاورمیانه خواهد داشت.

*سناریوی اول، روی کار آمدن نیروهای میانه رو در ایران

این مقام اسبق صهیونیستی در بخش دیگر به سناریوی‌های ممکن در آینده بعد از توافق ایران اشاره کرده و نوشت: در سناریوی اول بعد از یک دهه دیگر شخصی در ایران که غرب از آن بیم داشته باشد وجود ندارد زیرا نیروهای میانه رو قدرت را به دست گرفته و سیاست‌های ایران از لحاظ امور تروریستی و ارتباط با اسرائیل و مداخله در امور دیگر کشورها کمتر تهاجمی و بیشتر میانه‌روتر می‌شود.

*سناریوی دوم، خدعه ایران

به عقیده نویسنده  در سناریوی دوم ایرانیان بعد از گذشت اندک زمانی احساس قدرت کرده  و ابتدا در موضوعات حاشیه‌ای و سپس با کسب اطمینان در موارد اصلی‌تر شروع به خدعه خواهد کرد.

*سناریوی سوم، سود جستن ایران از زمان

در سناریوی سوم و آخرین قسمت این مطلب نویسنده مدعی شد که ایران در 15 سال به توافق پایبند خواهد ماند و آن‌ها در این مدت خدعه نمی‌کنند و از زمان موجود سود می‌برند تا توانایی‌ها و دانش خود را در فرضیات و موارد عملی بیشتر کنند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی