جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

جادری های تازه به دوران رسیده

پنجشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۰۹ ب.ظ

 


چادری های آنچنانی، چادری هایی پولدار، با آرایش غلی....

چادر حجابی ملی و ایرانی است که در راستای پوشش و عفاف بانوان که از ارزش ها و توصیه های دینی محسوب می شود، مورد استفاده قرار می گیرد و یک حجاب برتر است. حجاب برتر یقینا بیشتر مورد استفاده قشری است که اعتقادی عمیق تر به احکام و باورهای دینی دارند افرادی که در گرما وسرما و سختی و آسانی  این پوشش را برای خود حفظ می کنند و حفظ چادر را یک ارزش و یک الگو از حضرت زهرا سلام الله علیه  می دانند؛ بانوی بزرگ اسلام که در همه شئون یک زن کامل بوده است و مسلما یک بانوی چادری سعی دارد در تمامی زمینه ها از سبک پوشش تا سبک زندگی اسلامی به ایشان اقتدا کند.
چادر فراتر از یک حجاب می تواند با توام شدن با اخلاق و سبک زندگی اسلامی یک  هدایت کننده و مبلغ ارزش های اسلامی باشد اما این روزها قشری از بانوان چادری  و قشر مذهبی را می بینیم که در مواردی با دور شدن از سبک زندگی و توصیه های اسلامی در حال ایجاد نوعی سبک زندگی فاصله گرفته از آنچه  یک قشر  مذهبی باید مقید به آن باشد، هستند. آسیب هایی که وقوع آن از طرف این قشر  و در درون آنها می تواند سایر جامعه را مبتلا کرده و  هم دیدی منفی نسبت به آنها ایجاد نماید.

مقام معظم رهبری چندی پیش درباره بدحجابان و نحوه مواجهه با انها فرمودند: "  او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمى‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئى هستم / آیا تو چنان که مینمائى هستى؟".(1)  ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد.  "  در این نوشتار می خواهیم به  نوعی از این اسیب های درونی در خانواده های مذهبی  که در حال شیوع می باشد و یک آسیب ظاهری اشاره نماییم. شاید جلوی روند انحراف از معیار برخی از این قشر گرفته شود

متاسفانه  برخی از خانواده های مذهبی در سطح متوسط رو به بالا و متمول به ویژه بانوان آنها وارد این ماراتن شده اند که اخیرا با ترکیب سنت اعتقادی و مدرنتیه تجملاتی جامعه، نوعی رسم های عجیب و غریب را بنیان نهاده اند!

آپارتمان 300 متری، ماشین لوکس چند صد میلیونی ،وسایل تزیینی گران قیمت و مراسم  و خرج های غیر ضرورری و تجملاتی؛ تجملات امروز بیماری است که کل جامعه ما را در بر گرفته است و باعث شده است که چیزی علاوه بر مشکلات اقتصادی زندگی های مان را تحت فشار قرار دهد. خودنمایی ای که به طور عجیب و غریب  خود را در همه جای اجتماع نشان می دهد  دیگر قشر قوی و ضعیف و مومن و و روشنفکرنما نمی شناسد.   تجمل گرایی ماراتنی است که یقینا نفر اول آن نه تنها از اول شدن خود احساس پیروزی و آرامش نمی کند بلکه در این رقابت همواره خود و دیگران را به زحمت می اندازد و  این آسیب را نیز اجتماعی می کند!متاسفانه  برخی از خانواده های مذهبی در سطح متوسط رو به بالا و متمول به ویژه بانوان آنها وارد این ماراتن شده اند که اخیرا با ترکیب سنت اعتقادی و مدرنتیه تجملاتی جامعه، نوعی رسم های عجیب و غریب  را بنیان نهاده اند! چندی پیش برگزاری جشن تکلیف های غربی با ساز و آواز! در رسانه ها خبر ساز شد که در تبیان نیز بدان پرداختیم و سال ها است که شیوه های تجمل گرایی در دادن جهیزیه و سیسمونی روند نجومی خود را ادامه می دهد و عروسی های چندین میلیونی و مهمانی های آنچنانی مدت ها است که جامعه و از جمله این قشر را به طور ویژه دگیر خود کرده است و همینطور هر چه رو به جلو می رویم رسم های عجیب و غریب تر در این میان سر درمی آوردند اخیرا این گیفت ها هستند که خود را وارد این رقابت ها کرده اند تا جایی که برخی از خانواده ها حتی برای دندان در آوردن کودک خود به اطرافیان گیفت دندان! می دهند گیفت هایی که هم بعضا موضوعیتی ندارد و هم ارزان تمام نمی شود.این رسم ها نه تنها خوش سلیقگی نیست بلکه  می توان آن را جزو هزینه های کاملا غیر ضروری محسوب کرد که وقت و هزینه آن را نه برای خود بلکه در کار خیر بسیاری می توان صرف نمود با پول برخی از این عروسی ها و جشن تکلیف ها می توان مشکل ازدواج جوانان بسیاری را حل کرد.  شیوع  این آسیب با اینکه فقط متعلق به خانواده های مذهبی و بانوان چادری نیست اما رواج آن در میان این قشر به دلیل منافات با سبک زندگی اسلامی که انها باید  پرچمدار و اشاعه دهنده آن باشند و اولین افراد در مهار بیماری تجمل گرایی در جامعه باشند بسیار حساس و  پیامد منفی به دنبال دارد.

آداب و رسومی که اکنون در حال رسوخ میان سبک زندگی این افراد است با آنچه در میان اعتقادات این قشر از گذشته وجود داشته است کیلومتر ها فاصله دارد و اگر همین روند ادامه پیدا کند شاید  شاهد برگزاری جشن طلاق در میان آنها نیز باشیم!

برای برچیدن این آسیب ها در این قشر و از کل جامعه ابتدا باید از خود شروع کنیم، به ویژه در قشر مذهبی که باید طلایه داران فرهنگ اسلامی و مبلغ آن  باشند ضرورت  این امر بیشتر احساس می شود، چرا که اگر آب از سرچشمه گل آلود شود

علاوه بر این آسیب درونی یک آسیب ظاهری در سالیانی اخیر گریبانگیر این قشر شده است که به صورت ویژه با سبک زندگی آنهاو اعتقادات شان فاصله دارد و آن ظهور چادری های به اصطلاح شنل پوش است. بانوان و دختران چادری که در سونامی به بازار آمدن چادرهای جدید در طرح  و مدل های گوناگون و بعضا رنگی! با حجاب خود خودنمایی  می کنند. چادری هایی با آرایش غلیظ ، تیپ های جلب توجه کننده و یا کسانی که موی خود را بیرون می گذارند! مواردی که بدون هیچ تاملی  تناقض آن با فلسفه حجاب و پوشش مشخص و واضح است و به دنبال عفاف و حیا این افراد را در جامعه  نیز مورد خدشه قرار داده است.متاسفانه سندروم خودنمایی چه در درون و چه در ظاهر بانوان چادری و خانواده های مذهبی بر خلاف باورهای آنان در حال شیوع است و کسی هم گویا قصد مهار و آسیب زدایی آن را ندارد و اگر سرعت  همه گیر شدن این آسیب ها اکنون گرفته نشود  بعدها دیر خواهد بود  برای برچیدن این آسیب ها در این قشر و از کل جامعه ابتدا باید از خود شروع کنیم، به ویژه در قشر مذهبی که باید طلایه داران فرهنگ اسلامی و مبلغ آن  باشند ضرورت  این امر بیشتر احساس می شود، چرا که اگر آب از سرچشمه گل آلود شود...پی نوشت: 1- سخنرانی رهبری در جمع روحانیون خراسان شمالی، مهرماه سال ۹۱ 
امیر رضوانی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۱
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی