جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

ansar.jpg

قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از اهداف مهم طرح سپاس را نشان دادن اهمیت جایگاه ایثارگران در جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: مراجعه حضوری به ایثارگران گرامی و خانواده‌های و تکریم آنان نشان‌دهنده جایگاه ویژه و احترام زیادی است که مسئولان برای آن‌ها قائل هستند.

به گزارش ایسنا، سردار محسن انصاری در چهل و دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری طرح سپاس و معتمدین معین، یکی از نکات مهم در اجرای طرح سپاس را استمرار آن از سال 86 تاکنون عنوان کرد و گفت: این طرح در 8 سال اخیر و در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها به شکل پایدار اجرا شده است و هم‌اکنون به‌صورت پدیده نهادینه شده ای در آمده است. استمرار یک طرح در طول مدت 8 سال نشان از مدیریت خوب آن در ادوار گذشته و حال دارد.

وی ادامه داد: این طرح به شکلی فراگیر اجرا شده است و در حال حاضر تمام سازمان‌ها و مردم از آن مطلع هستند و در اجرای آن نقش دارند. امروز در بالاترین سطح کشور از مقام معظم رهبری تا رییس جمهوری کشورمان با خانواده معظم شهدا و ایثارگران دیدار دارند و آنان را مورد تکریم قرار می دهند.

قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از اهداف مهم طرح سپاس را سپاسگزاری از آنان و رسیدگی به مشکلات ایثارگران در محل زندگی عنوان کرد و گفت: زمانی که مدیران بنیاد به محل زندگی ایثارگران و خانواده شهدا می‌روند، بخش زیادی از مراجعه ایثارگران به بنیاد کاسته می‌شود و بسیاری از مشکلات جامعه هدف باید در این دیدارها حل شود.

سردار محسن انصاری یکی دیگر از اهداف طرح سپاس را نشان دادن اهمیت ایثارگران در جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: مراجعه حضوری به ایثارگران گرامی و خانواده معظم شهدا نشان‌دهنده جایگاه ویژه آنان و احترام زیادی است که مسئولان برای آن‌ها قائل هستند.

وی یکی از موضوعات مهم را در رابطه با طرح سپاس، به‌روز بودن و تکمیل کردن بانک اطلاعات ایثارگران عنوان کرد و گفت: ثبت خدمات و اطلاعات افراد در سیستم سجایا یک ضرورت اداری و بر اساس دستورالعمل است و باید همه حتی در دورترین شهرها به آن عمل کنند و این یک موضوع سراسری و الزامی است.

قائم‌مقام بنیاد تأکید کرد: بنیاد باید در راستای طرح سپاس تلاش کند تا این جریان مبارک به‌صورت پایدار و روزآمد ادامه یابد. طرح سپاس یک حرکت مربوط به نظام است و بنیاد متولی زنده نگاه داشتن این حرکت مبارک است.

دکتر انصاری درباره سیاست های حاکم بر ادامه کار معتمدین معین گفت: اثربخشی، کیفیت‌بخشی، مشارکت‌پذیری، داشتن بانک اطلاعاتی خوب و حفظ جریان سازی و استمرار آن از سیاست های کارآمدی است که همیشه روی آن تأکید شده و جهت استمرار و پویایی شبکه های معتمدین معین باید این سیاست ها حاکم باشند.

وی درباره طرح معتمدین معین نیز خاطرنشان کرد: این طرح بر اساس یک تفکر بسیجی در بین ایثارگران شکل‌ گرفته است و باید روی اثربخشی آن کار و تفکر بیشتری صورت بگیرد تا بهره وری لازم به دست آید.

در این جلسه حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن کاویانی‌راد مدیرکل مددکاری و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه گزارش و آمارهایی از روند اجرایی طرح سپاس و معتمدین معین پرداخت.

در این جلسه معاونین تعاون و امور اجتماعی، توسعه مدیریت، بهداشت و درمان، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد و رییس مرکز نوسازی و تحول اداری بنیاد نیز حضور داشتند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۳
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی