ابعاد مختلف حمله به نطنز از چند زاویه
این دومین بار برای یک سال اخیر است که شاهد خرابکاری در نطنز هستیم و با وجود اینکه رژیم صهیونیستی نسبت به این خرابکاریها واکنش داشته است، بیان چهار نکته ضروری است:
حجم نفوذ اطلاعاتی و تخریب در دولت کنونی بسیار بیشتر از دورههای قبل بوده و وسعت این اتفاقات نشان از بازنگری در سیستم امنیتی زیرساختهای کشوری دارد تا دوباره شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
سطح خرابکاری دیروز نسبت به دفعات قبل بیشتر بوده و شنیدهها حاکی است که در دو بعد سایبری و فیزیکی حمله صورت گرفته است. در بُعد سایبری نیز همان ابعاد ویروس استاکس نت را داشته که یک بار علیه سیستم هستهای ایران صورت گرفت و با تلاش داشمندانی که امروز در حال فعالیت در صنعت آب و فاضلاب هستند، صورت گرفت. با این تفاوت که دشمن در اتفاق گذشته که در دولت قبل رخ داد، ناکام ماند.
این اتفاق پازلی را طراحی میکند تا روند مذاکرات وین را سرعت بخشد و اسرائیل به عنوان پلیس بد ماجرا دولت ایران را مجبور کند تا در مذاکرات هستهای بیش از پیش تن به سازش بدهد و عراقچی قاعده بازی را تحویل طرف غربی بدهد. هر چند الزام رهبر انقلاب به عدم گفتگو با آمریکا روشن است.
ناگفته نماند که تحرکات یک سال و نیم اخیر رژیم صهیونیستی حاکی از جنگطلبی او علیه مواضع جمهوری اسلامی است و با وجود گسست سیاسی و مشکلات اجتماعی درونی، نیاز به اتحادی در داخل و ایجاد چالش بیرونی علیه ایران است. بنابراین جنگطلبی خواسته مهم اسرائیل است.
jfrn.ir جبهه فرهنگی راویان نور