جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

آیا می دانید نام رئیس فرشتگان مرقد امام حسین(علیه السلام) چیست ؟

در طول تاریخ انسان‌هایى بوده و هستند که پس از مرگشان، زندگى و حیاتشان ادامه پیدا کرده و با مرگ بدنشان، وجودشان و شخصیت و اندیشه‏ شان ادامه یافته است چنانچه مردان خدا و شخصیت‌هاى الهى، همانگونه که در زمان حیات خویش استوانه دین و محور انسانیت و پشتوانه حق و عدالت هستند، در زمان پس از مرگ نیز آرامگاه و زیارتگاهشان پشتوانه حق و عدالت و فضیلت است و در این میان، زیارت مشهد حسینى از ویژگی‌هاى ‌برجسته‌اى برخوردار است.
در این باب روایت شده است که امام صادق (علیه السلام) از پدرشان و ایشان از آباء گرامیشان از رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) نقل کرده که فرمودند:
خداوند تبارک و تعالی هیچ خلقی را بیشتر از ملائکه نیافریده (فرشتگان به قدری زیادند که) هر شب هفتاد هزار ملک از آسمان نازل شده و خانه ی خدا را طواف می کنند، هنگام طلوع فجر به سوی مرقد رسول الله می روند و بر آن بزرگوار سلام می کنند، سپس به سوی قبر امیر مؤمنان رفته و بر آن حضرت سلام می دهند، بعد از آن به سوی قبر حسن بن علی رهسپار شده و بر آن حضرت نیز سلام می دهند، از آنجا به کربلا رفته و بر حسین (علیه السلام) سلام می کنند، پس از آن قبل از اینکه خورشید طلوع کند به آسمان عروج می نمایند.
سپس ملائک روز نازل می شوند آن ها نیز هفتاد هزارند، روز را تا هنگام غروب به طواف بیت الله الحرام مشغول می شوند وقتی که خورشید غروب می کند به سوی تربت پاک رسول الله می روند و بر آن حضرت سلام می دهند، سپس به سوی مرقد امیر مؤمنان بعد از آن تربت امام مجتبی (علیه السلام) و از آن پس به سوی قبر شریف امام حسین (علیه السلام) می روند و بر آن بزرگواران سلام می دهند و قبل از اینکه شب فرا رسد به آسمان عروج می کنند.(1)
سوگند به آنکه جانم به دست اوست چهار هزار فرشته کنار قبر امام حسین (علیه السلام) تا روز قیامت خاک عزا بر سر می ریزند و بر آن بزرگوار گریه می کنند.(2)
در روایت دیگر است که خداوند چهار هزار - و به روایتی هفتاد هزار-  فرشته را بر قبر امام حسین (ع) باز داشته که سوگواری کرده و نماز می گذارند و برای زائران آن حضرت (که عارف به حق آن حضرت باشند) دعا می کنند و به رئیس آن «منصور» گفته می شود. هیچ زائری به زیارت امام حسین (علیه السلام) نمی رود مگر اینکه فرشتگان به استقبال او می روند و از کربلا بیرون نمی رود مگر اینکه او را مشایعت می نمایند، بیمار نمی شود مگر اینکه به عیادت او می روند، نمی میرد مگر اینکه بر جنازه اش نماز می گذارند و بعد از فوتش برای او استغفار می کنند.(3)
منبع: تسنیم

پاروقی :

1-ثواب الأعمال ص87 
قال الصادق (ع) : ما خلق الله خلقاً أکثر من الملائکة ، وإنه لینزل من السماء کل مساء سبعون ألف ملک ، یطوفون بالبیت لیلتهم حتى إذا طلع الفجر انصرفوا إلى قبر النبی (ص) فسلّموا علیه ، ثم یأتون قبر أمیر المؤمنین (ع) فیسلّمون علیه ، ثم یأتون قبر الحسن (ع) فیسلّمون علیه ، ثم یأتون قبر الحسین (ع) فیسلّمون علیه ، ثم یعرجون إلى السماء قبل أن تطلع الشمس . 
ثم تنزل ملائکة النهار سبعون ألف ملک ، فیطوفون بالبیت الحرام نهارهم حتى إذا دنت الشمس للغروب انصرفوا إلى قبر النبی (ص) فیسلّمون علیه ، ثم یأتون قبر أمیر المؤمنین (ع) فیسلّمون علیه ، ثم یأتون قبر الحسن (ع) فیسلّمون علیه ، ثم یأتون قبر الحسین (ع) فیسلّمون علیه، ثم یعرجون إلى السماء قبل أن تغیب الشمس.ص118
2-کامل الزیارات : ص 90           
عن أبی عبدالله علیه السلام «قال : سمعته یقول : زُوروا الحسین علیه السلام ولو کلَّ سَنَة ، فإنَّ کلَّ مَن أتاه عارفاً بحقِّه غیر جاحِد لم یکن له عِوَضٌ غیر الجنّة ، ورُزِق رِزْقاً واسعاً ، وأتاه الله بِفَرَج عاجِل ، إنّ الله وکَّل بقبر الحسین بن علیٍّ علیهما السلام أربعة آلاف مَلَکٍ ، کلّهم یبکونه ، ویشیّعون مَن زاره إلى أهله ، فإنْ مرض عادوه ، وإنْ ماتَ شهدوا جنازته بالاستغفار له والتَرحّم علیه»
3- أمالی الصدوق: ص737
قال أبو عبد الله (علیه السلام) إن أربعة آلاف ملک عند قبر 
الحسین شعث غبر یبکونه إلى یوم القیامة رئیسهم ملک یقال له منصور فلا یزوره زائر إلا استقبلوه و لا یودعه مودع إلا شیعوه و لا یمرض إلا عادوه و لا یموت إلا صلوا على جنازته و استغفروا له بعد موته .
بحارالانوار : ج 98 ص 62
قد وکل الله تعالى بالحسین (ع ) سبعین ألف ملک شعثا غبرا یصلون علیه کل یوم و یدعون لمن زاره و رئیسهم ملک یقال له منصور فلا یزوره زائر إلا استقبلوه و لا ودعه مودع إلا شیعوه و لا یمرض إلا عادوه و لا میت إلا صلوا على جنازته و استغفروا له بعد موته

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۸
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی