آشنایی با روش تهیه همبرگری بسیار خوشمزه
آشنایی با روش تهیه همبرگری بسیار خوشمزه
مواد لازم:
گوشت چرخ شده 1 کیلوگرم
چاشنی باربکیو، چاشنی گوشت 3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای، نرم شده 250 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز، خرد شده 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای، خرد شده نصف یک عدد
قارچ تازه، خرد شده 125 گرم
سیر، کاملاً خرد شده یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
سس باربکیو نصف پیمانه
روش تهیه:
* گوشت چرخ شده را با دو قاشق غذاخوری چاشنی باربکیو کاملاً مخلوط نمایید و ورز دهید. سپس آن را به دو بخش تقسیم کنید و هر دو بخش را به شکل مستطیل روی فویل آلومینیومی پهن نمایید. یکی از آنها میبایست پهنتر و نازکتر از دیگری باشد.
* پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری چاشنی باربکیو را با هم مخلوط نمایید و روی مقدار گوشتی که ضخیمتر و کوچکتر است، بریزید.
* کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. پیاز، فلفل، قارچ و سیر را داخل آن تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. مخلوط آنها را روی پنیر خامه ای بریزید. سپس پنیر چدار را روی همه مواد پخش کنید.
* بخشی از گوشت را که نازکتر و بزرگتر روی فویل پهن نمودهاید را همراه با فویل بردارید و روی بخش دیگر قرار دهید. سعی کنید با گوشت اطراف مواد را کاملاً بپوشانید تا در زمان پخت، محتویات داخل آن بیرون نریزد.
* اطراف فویل را دور همبرگر جمع کنید تا مانند یک کاسه دربیاید و از ریختن چربی روی باربکیو ممانعت کند. سطح همبرگر را به سس باربکیو آغشته نمایید و به مدت 30 دقیقه روی اجاق کاملاً داغ قرار دهید تا کاملاً بپزد. آن را به شش تکه مساوی تقسیم نمایید و همراه با همراهانتان میل بفرمایید.
لحظههایتان پر از سلامتی و طعمهای خوش. نوش جان