جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

باسلام هدف ما=ترویج فرهنگ ایثار شهادت وهمگام سازی عناوین روایتگری واطلاع رسانی وجذب راویان دفاع مقدس می باشد

جبهه فرهنگی راه نور

سخن از احساسی واحد و اعتقاد به هدفی مشترک همواره همان چیزی بوده و هست و خواهد بود که علت گردهم آمدن جمعی را فراهم می آورد. حسی مرکب از تنفر و عشق. حسی شبیه بلاتکلیفی. شبیه دودلی میان دوراهی.

و اینجاست که آن تنفر ملال آور جایش را به عشقی خنک و لذت بخش می دهد. آن سرزمین و آن مردمان در ذهنت مجسم می شوند و عاشقانه به آنها می اندیشی. کسانی که آسمان و دریا از آنان درس وسعت می آموزند و به آنان رسیدن رویای شبانگاهت می شود. و شاهد هم همان هدف مشترک.


این حس و هدف مشترک بود که جمعی را گرد هم آورد. جمعی که چراغ هدایت و کشتی نجات را تنها راه آسمانی شدن می دانند. کسانی که آن دستان یاریگر را می شناسند و در تلاش شناخت و شناساندن آنان هستند. همانها که عاشقانه چشمان سحرانگیر دلدار را دیده اند و بیستون بیستون به پای شیرین جهان جان داده اند. آری هرکس قد و قامت سرو بی همتای هستی را ببیند اختیاری برایش نمی ماند و مطیع بی چون و چرای صاحب دلش می شود. اینجا همان جایی است که در پی دیدار الف قامت دوست هستند و در این راه دست به دامان دوستان دوست شده اند. دوستانی که شهیدند، یعنی شهود کرده اند و دیده اند دلدار را. و ما باید پای درس آنان بنشینیم تا موی و روی و قد و بالا و لبخند و چشمان محبوبمان را برایمان شرح دهند. از صدایش بگویند از صوت قرآنش از ...

پس تو نیز اینچنین عشقی مقدس را داری به ما ملحق شو و عهدی دوباره ببند. که

از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند (احزاب / 23)

پس دست در دست هم هرکدام در هر جایگاه به قدر توان وظیفه ای در قبال آن برخی که به شهادت رسیده اند داریم. و ما اینجا در سنگری مجازی سعی در ادای دین به آنان را داریم. هر چند در این سنگر به روی تمام عاشقان شهادت باز است و ما همواره نیازمند توان همسنگران جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی می باشیم. باشد تا دست مهربان آنان همواره بر سر دوستدارانشان سایه مهر و نوازش بیفکند.

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

 «یک امت عاقل» جهادگران نبرد دیپلماتیک را تضعیف نمی‌کند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ یک امت عاقل و ملت هوشیار و بالغ، جهادگران میدان نبرد دیپلماتیک را تضعیف نکرده و آنها را تنها نمی‌گذارند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزرای دانشجو»،‌ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر روز گذشته در دیدار جمعی از علما، فضلا و دانشگاهیان با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) و مقایسه چگونگی مبارزات ایشان و امام حسین(ه) در راه اسلام، گفت: شیعیان مظلومیت امام حسن مجتبی(ع) را کمتر از امام حسین(ع) نمی‌دانند و هر دو این امام، متناسب با شرایط و مقتضیات زمانی خود راه صلح و مبارزه را در پیش گرفتند.

 

وی با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ه) به خاطر خدا، مردم و مصالح مسلمین متحمل اهانت‌ها و ناسزاگویی‌های فراوان شده بودند، گفت: ایشان کیان شیعه و اهل بیت(ع) را با حلم و صبر خود که بسیار دوران سخت و تلخی بود، حفظ کردند و مانع ریخته شدن خون بسیاری از افراد در زمان خود شدند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: امام حسن و امام حسین (علیه السلام) به مقتضای زمان، هر دو به تکلیف عمل کردند و فرقی بین آنها نیست.

 

هاشمی‌رفسنجانی افزود: امام خمینی(ره) در زمان آیت‌الله العظمی بروجردی هیچ‌گونه اقدام و مبارزه‌ای نکردند و تنها به بیان و تشریح مسایل فقهی و حوزوی در کلاس‌های درس خویش بسنده می‌کردند.

 

وی به مبارزات آیت‌الله العظمی بروجردی در زمینه تقویت حوزه‌های علمیه اشاره و تصریح کرد: حوزه‌های علمیه در زمان رضاخان تعطیل و با اجازه وی، علما لباس روحانیت برتن می‌کردند که خوشبختانه با اقدامات این مرجع عالیقدر، کم کم فعالیت حوزه‌ها رونق گرفت و در سراسر کشور حوزه‌های علمیه کوچکی تأسیس و تقویت شد.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش حفظ وحدت و همبستگی را ضروری‌ترین اقدام در شرایط فعلی کشور دانست و افزود: تفرقه داخلی سم مهلکی است که در امت اسلامی روزنه‌ای ایجاد می‌کند که سبب ورود بسیاری از شرارت‌ها می‌شود.

 

هاشمی‌رفسنجانی گفت: در حال حاضر مشکلاتی از قبیل بیکاری، تورم، مسائل فرهنگی، افزایش طلاق‌ها و فساد در کشور وجود دارد که مردم به دلیل وفاداری به انقلاب و نظام اسلامی، آنها را تحمل می‌کنند، گرچه ممکن است گلایه‌های به حقی هم داشته باشند.

 

وی با ابراز نارضایتی از بیکاری جوانان در کشور گفت: بیکاری حق جوان ایرانی که در کشوری با کلکسیونی از منابع طبیعی زندگی و با هزینه خود تحصیل می‌کند، نیست.

 

ایشان با تأکید بر اینکه مردم ولی نعمت و حاکم اصلی انقلاب اسلامی و ایران هستند، تصریح کرد: اگر مردم با تمام توان و همت خود کمک نمی‌کردند، قطعاً در جنگ آسیب جدی می‌دیدیم و امکان تجزیه کشور وجود داشت.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: اگر می‌خواهیم مردم به ویژه جوانان همواره در صحنه باشند و حامی و وفادار انقلاب و نظام اسلامی باقی بمانند باید پاسخ سئوالات آنها را بدهیم و شرایط و اوضاع کشور را بدون کتمان حقایق، برای آنان بازگو کنیم. زیرا اگر اوضاع و شرایط کشور به مردم بازگو شود، آنان نیز صادقانه‌تر و وفادارانه‌تر حامی کشور و مسؤولان در عرصه‌های داخلی و خارجی خواهند بود.

 

هاشمی رفسنجانی در ادامه با تأکید بر ضرورت جلب رضایت مردم و جلوگیری از تفرقه، گفت: ما باید در برابر نسل جوان به ویژه تحصیل کرده و دانشگاهی که سوالات و شبهات متعددی درباره‌ی مسائل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در ذهن دارد و هر روز در برابر هزاران اخبار ضد و نقیض رسانه‌های خارجی قرار می‌گیرد، صادقانه پاسخگو باشیم و به شیوه‌ معقول و منطقی رفتار کنیم تا آنها دچار تناقض و دوگانگی نشوند.

 

وی با بیان اینکه ایران با تلاش دانشمندان و جوانان خود به پیچیده‌ترین دانش جهان یعنی هسته‌ای دست پیدا کرده است، گفت: هدف ما از دستیابی به این دانش، صرفاً استفاده مسالمت آمیز در فعالیت‌های صلح آمیز، بهداشت و کشاورزی است و هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم چرا که رهبر معظم انقلاب فتوا دادند و تولید بمب و سلاح هسته‌ای را حرام اعلام کردند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و گفت: در این شرایط با توجه به حمایت رهبری، یک امت عاقل و ملت هوشیار و بالغ، جهادگران میدان نبرد دیپلماتیک را تضعیف نکرده و آنها را تنها نمی‌گذارند.

 

هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: دنیا این واقعیت را درک کرده است که برای حل مسائل خود راهی جز مذاکره و گفت‌وگوی احترام آمیز با جمهوری اسلامی ایران ندارد.

 

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین رستگاری به بیان شرح مختصری از زندگی امام حسن مجتبی(ع) و شرایط و مقتضیات سیاسی، اجتماعی آن زمان و شیوه حکومت و سیاست در سیره‌ی ایشان پرداخت.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۲
مجید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی